Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei: „Cred că este foarte important, mai ales în actuala perioadă adolescentină...”

.

Iuliana Marciuc a împlinit 55 de ani. Miercuri, 31 august, vedeta TVR și-a sărbătorit ziua de naștere. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit, cu nostalgie, despre anii tinereții, susținând că încă păstrează legătura cu foștii colegi de la liceu și facultate. Iată ce declarații a făcut prezentatoarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Iuliana Marciuc a împlinit 55 de ani, joi, pe 31 august. Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR. Aceasta este absolventa Facultății de Planificare și Cibernetică Economică și chiar a lucrat o scurtă perioadă ca analist-programator la TMUCB. Ulterior, soția lui Adrian Enache a intrat în lumea televiziunii și are o carieră care se întinde pe mai bine de 30 de ani. Acum, Iuliana Marciuc susține că încă păstrează legătura cu mulți dintre foștii colegi de la liceu și facultate și îi face plăcere să se întâlnească cu aceștia, ori de câte ori se ivește ocazia.


Iuliana Marciuc a împlinit 55 de ani. Prezentatoarea este una dintre femeile care s-au dedicat, în egală măsură, carierei și vieții de familie. Mai mult, aceasta păstrează și acum legătura cu oamenii care au trecut prin viața ei de-a lungul timpului.

Citește și: Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui:„Îi simt prezența tot timpul’


Citește și: Ce au făcut Iuliana Marciuc și WRS în timpul liber la Eurovision:'Avem o relație foarte bună'

Citește și: Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa.A divorțat și a pierdut un copil

Citește și: Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Mario Fresh:„Femeie frumoasă’

Iuliana Marciuc a împlinit 55 de ani

Vedeta TVR a susținut că îi face plăcere să se întâlnească cu foștii colegi de la liceu și facultate. De cele mai multe ori, ea a fost cea care a propus aceste reuniuni și chiar s-a ocupat de organizarea acestora.


„Suntem și acum pe un grup. Am format un grup de Whats App cu elevi ai liceului „Sfântul Sava’ și, din când în când, atunci când ei sunt în țară, pentru că mulți dintre ei sunt plecați, mai facem întâlniri. Am făcut întâlniri frumoase și la aniversări de liceu, dar și la aniversări de facultate. Planificare și cibernetică economică, asta am terminat eu. Ce vremuri! (…)

Adevărul că eu am organizat foarte multe întâlniri de acest gen. De multe ori și grupul de pe Whats App preia inițiativa. Important că suntem împreună, ne amuzăm, ne prezentăm poze, fotografii ale copiilor noștri. Unii ale copiilor copiilor noștri, pentru că am și ceva colegi care s-au grăbit foarte mult’, a susținut Iuliana Marciuc potrivit ego.ro.


Cum se înțelege cu fiul ei

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împreună un fiu adolescent. Prezentatoarea de la TVR a susținut că așteaptă cu nerăbdare să-și însoțească băiatul în prima zi de școală, acolo unde vor fi prezenți și ceilalți părinți și profesorii.

Să știi că în prima zi de școală îl însoțesc pentru că ne întâlnim cu profesorii, cu celelalte mămici, de obicei, uneori și cu tătici. Ne face plăcere să povestim, să vorbim despre ce am făcut în vacanță și mai ales să facem planuri de viitor. Liceul unde este David, ICHB Colentina (n.r. Liceul Internațional de Informatică București) cred că are acest merit deosebit de a aduce împreună copiii și părinții și profesorii. Cred că este foarte important, mai ales în actuala perioadă a lor, adolescentină, de a fi aproape de ei, chiar dacă nu lângă ei’, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.


„Suntem niște părinți norocoși’

Iuliana Marciuc a susținut că este o mamă norocoasă și că are încredere deplină în fiul ei.

„Nu-i urmăresc telefonul. Nu avem niciun fel de aplicație. Nici eu, nu are nici el, Adrian, nici atât. Îl vezi pe Adrian cu aplicația asta? Eu nu. (…)


Suntem niște părinți norocoși. Mă bucur că David face o impresie, într-adevăr bună, oriunde se duce, și, sigur că îmi doresc foarte mult să aibă noroc în viață. Știi cum e. Noi părinții îi dăm de toate, acum să vedem și norocul. Până acum a avut. Spunea Mirela Retegan într-o carte, „Fii de partea lui!’. Cam asta trebuie să învățăm, să fim de partea adolescenților. Chiar dacă nu suntem neapărat tot timpul împreună cu ei’, a încheiat prezentatoare.

Sursa foto: Facebook