Iuliana Marciuc, după ce fiul ei a jucat rolul unui mort înghețat, în filmul Wednesday: „M-a înfricoșat. A fost singura poză pe care mi-a arătat-o, am șters-o urgent din telefon” / EXCLUSIV

.

Iuliana Marciuc, după ce fiul ei a jucat rolul unui mort înghețat, în primul său film, în mult apreciatul Wednesday. Iuliana Marciuc a avut emoții la lansarea filmului de scurt metraj în care a jucat fiul ei. Vedeta a rămas șocată atunci când și-a văzut fiul în peliculă, în ipostaze în care nu l-a mai văzut: beat, în timp ce fuma, îndrăgostit și, la final, mort, într-o ladă frigorifică. Vedeta TVR nu știe dacă fiul ei își va face o meserie din această pasiune, aceea pentru actorie, însă susține că îl va încuraja.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Iuliana Marciuc, după ce fiul ei a jucat rolul unui mort înghețat, în primul său film. Iuliana Marciuc s-a cutremurat când și-a văzut fiul mort, într-o ladă frigorifică, în filmul „-34 de grade’ din seria „2+2 Fac cât vreau eu’. Într-un interviu pentru viva.ro, Iuliana susține că David i se pare foarte talentat, muncitor și motivat. Prezentatoarea tv mai spune că logodnicul ei, Adrian Enache, a renunțat la finala Campionatului Mondial de Fotbal pentru a fi prezent la premiera scurtmetrajului.


Citește și: Cum se înțelege Adrian Enache cu Iuliana Marciuc și ce relație are cu fosta soție, Corina:„Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei:„Cred că este foarte important, mai ales în actuala perioadă adolescentină…’

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp’ / SUPEREXCLUSIVITATE


Citește și: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Ce face de Sărbători, la mormântul lui:„Îi punem și lui tacâmuri la masă, ca și când este aici’ / EXCLUSIV

Iuliana Marciuc, după ce fiul ei a jucat rolul unui mort înghețat, în primul său film, mult apreciatul Wednesday


Iuliana Marciuc a fost înfricoșată atunci când și-a văzut fiul mort și înghețat într-un film. În filmul „-34 de grade’ din seria „2+2 Fac cât vreau eu’, vedeta și-a văzut fiul prin mai multe stări. L-a văzut beat, l-a văzut cum fuma, l-a văzut îndrăgostit și, la final, Iuliana Marciuc și-a văzut fiul într-o ladă frigorifică. Vedeta susține că logodnicul ei, Adrian Enache, a renunțat să vadă finala Campionatului Mondial de fotbal, pentru a fi în sală la premiera scurtmetrajului în care a jucat fiul lor, David Mihnea Enache.


Aceste scurte metraje au fost realizate pe grupe de vârstă și nivel de pregătire. Copiii au făcut și scenariul, iar unii dintre ei au filmat. În grupa lui David a filmat Carina Grigoraș, o amică de-a lui. A jucat și prietenul de vacanță al fiului meu, David Mușat. Copiii au fost producători, scenariști, regizori, au dat casting… David a obținut acest rol la casting, rolul unui nebun, zice el’, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc, despre fiul ei: ‘Mi se pare foarte talentat, determinat și muncitor’


Pe Iuliana Marciuc cel mai mult a impresionat-o că fiul ei a apărut, în minutele puține din film, în stări diferite. Vedeta TVR și-a văzut fiul în timp ce fuma, beat și îndrăgostit, cu toate că puștiul nu fumează, nu bea și nici nu este îndrăgostit.

Ce m-a impresionat pe mine este faptul că am văzut în câteva minute trăiri foarte diferite. L-am văzut fumând pentru prima dată, dar el nu fumează deloc. L-am văzut băut, deși el nu bea. Și l-am văzut îndrăgostit, deși încă nu este așa. Și sigur că mi se pare foarte talentat, determinat și muncitor’, a mai spus vedeta tv.


Iulina Marciuc: ‘Nu am crezut nici o secundă că lada frigorifică îi este destinată lui’

David nu a vrut să le dea detalii părinților despre filmul în care a jucat. Vedeta susține că și-a auzit fiul cum încerca să facă rost de o ladă frigorifică, dar nu și-a imaginat pentru ce va fi aceasta. Iulianei Marciuc nu i-a trecut prin cap că lada frigorifică este pentru fiul ei și nu și-a imaginat cum îl va vedea acolo.

În perioada filmărilor, el nu a vrut să-mi spună nimic despre rol și despre scenariu. L-am auzit cum încearcă să facă rost de o ladă frigorifică, dar nu am crezut nici o secundă că lada frigorifică îi este destinată lui și că îl voi vedea înghețat, acolo. Ceea ce a fost înfricoșător și, de altfel, a fost singura poză pe care mi-a arătat-o. Și pe care am șters-o urgent, din telefon.


Mai pot să spun că l-am văzut nopțile uitându-se pe YouTube repetând, cum se joacă rolul unui mort. Pentru că e o respirație specială pentru acest rol. Ceea ce m-a înfricoșat’, susține vedeta TVR.

Iuliana Marciuc nu știe dacă fiul ei își va face o meserie din actorie

În ciuda faptului că David este pasionat de actorie, dar și de regie, Iuliana Marciuc nu știe dacă fiul ei va îmbrățișa această meserie.

Nu știu dacă își va face o meseria din asta sau nu, dar ca să dezvolte această pasiune, sigur este decis. Cee ce mă bucură este faptul că eu apreciez mult oamenii cu pasiuni, indiferent care sunt acelea. Așa cum am încurajat prezența lui la Școala de televiziune, acum când s-a schimbat în Școală de film, de asemenea, îl încurajez să participe la castinguri. Pentru că numai așa te poți face cunoscut’, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.


În ce-l privește pe partenerul vedetei, el a renunțat să vizioneze finala Campionatului Mondial de Fotbal pentru a fi prezent în sală la premiera filmului în care a jucat fiul lor.

E prima oară când pentru Adrian fotbalul nu mai este pe locul 1. A renunțat să vadă finala Campionatului Mondial de fotbal să poată fi la premiera filmului în care a jucat David’, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Filmările au fost realizate de Academia Studiourile Buftea

Filmările au fost realizate de Academia Studiourile Buftea și au avut loc în primăvara anului 2021. În cele 12 scurt metraje, copiii au jucat cot la cot cu actori precum Daniel Nuţă, Victoria Răileanu, Silviu Mircescu, Ana Maria Moldovan, Liviu Cheloiu sau Crina Zvoboda. Evenimentul de la Băneasa a marcat trei premiere.

– Prima casă de producţie care iese pe piaţă, în acelaşi timp, cu 2 filme de lung metraj, formate din 12 scurt metraje.

-Prima casă de producţie care lansează în cinematograf conceptul de omnibus: adică un film format din mai multe scurt metraje.

– Prima şcoală privată/casă de producţie care realizează 12 scurt metraje imaginate, scrise, regizate şi filmate integral de copii, pe grupe de vârste, între 8 şi 18 ani, coordonate de profesionişti din domeniu: regizor, director de imagine, line producer.

Foto: Facebook/ arhiva personală.