Iuliana Marciuc a ajuns pe mâna medicului estetician. Cum arată acum: „Mă ajută să mai estompez din...”

 Ifrim Georgiana
.

Iuliana Marciuc a ajuns pe mâna medicului estetician. La 54 de ani, prezentatoarea TV este preocupată de aspectul fizic și de aparițiile sale. Pe lângă sport și o alimentație sănătoasă, aceasta a mărturisit că apelează, din când în când, la anumite proceduri de înfrumusețare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc a ajuns pe mâna medicului estetician. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR și are o familie fericită. De 26 de ani, Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu și au reușit să depășească toate greutățile de până acum. Solistul a mărturisit că secretul relației lor stă în faptul că au înțeles care sunt sacrificiile pe care trebuie să le facă prin prisma meseriei și au învățat să-și acorde spațiul de care au nevoie să se regăsească. Cei doi au împreună un fiu, David, care va împlini 17 ani în octombrie.

iuliana-marciuc-1iuliana-marciuc-1

Iuliana Marciuc este una dintre femeile care s-au dedicat, în egală măsură, carierei și vieții de familie. Când vine vorba despre aspectul fizic, prezentatoarea acordă o atenție deosebită alimentației și  activității fizice, pentru ca fiecare apariție pe sticlă să fie una impecabilă. Acum, aceasta s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Iată ce procedură a făcut!

Citește și: Ce au făcut Iuliana Marciuc și WRS în timpul liber la Eurovision:”Avem o relație foarte bună”

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți:”Vom produce și bani”

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!'

Citește și: Vasile Șeicaru a suferit o operație complicată, în Franța. Cum se simte acum: „Sunt în recuperări”

Iuliana Marciuc a ajuns pe mâna medicului estetician

Pe rețelele de socializare, Iuliana Marciuc a anunțat, recent, că a vizitat cabinetul medicului estetician. Aceasta și-a făcut injecții cu botox pentru a estompa ridurile. Totodată, prezentatoarea a publicat două fotografii care o surprind înainte și după efectuarea procedurii.

În afară de aceste injecții, aceasta a declarat că nu a are nicio operație estetică, deși, pe viitor, nu exclude cu totul ideea.

 „Nu am deloc intervenții chirurgicale, doar câteva ședințe de botox care mă ajută să mai estompez din riduri. Odată cu întâlnirea cu doamna doctor … , am văzut că acestea pot fi făcute și foarte rapid. Și fără durere, doar folosind comprese cu gheață în loc de anestezie, ceea ce mi-a plăcut teribil', a adăugat aceasta, potrivit fanatik.ro.

„Am înțeles cât de important e sportul'

Iuliana Marciuc a mărturisit că a înțeles importanța sportului în ultimii ani și că a urmat un program care a ajutat-o să slăbească 6 kilograme în 6 săptămâni. De trei ori pe săptămână, aceasta își rezervă timp pentru antrenamente.

„Am înțeles, mai ales în ultimii ani, cât de important este sportul, nu numai pentru sănătatea prezentului, ci mai ales pentru pregătirea viitorului. Observi că evit special cuvântul bătrânețe…

Programul pe care l-am ținut acum 3 ani – ‘6 kg în 6 săptămâni – nu numai că mi-a fost util, dar mi-a schimbat abordarea. Am început atunci un stil de viață sănătos, pe care-l continui și azi. Datorită celor trei antrenamente săptămânale, am ajuns să mă simt ca într-un grup de prieteni. Deci trucul meu de frumusețe este sportul și naturalețea', a adăugat aceasta, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton