Iulian Pîtea și Ciprian Silași, de la EXATLON, manechini pentru Adina Buzatu

 Dumba Gabriela
.

Iulian Pîtea și Ciprian Silași au devenit manechini pentru Adina Buzatu. Cei doi foști concurenți de la Exatlon au realizat o sedință foto maraton, în care au schimbat 100 de ținute.

 

Adina Buzatu își relansează site-ul www.adinabuzatu.ro cu o ședință foto surpriză. Stilista își prezintă ideile vestimentare cu ajutorul modelelor Iulian Pîtea și Ciprian Silași, doi foști concurenți de la Exatlon. Cunoscuți publicului pentru prestația lor din show-ul tv filmat în Republica Dominicană, Pîtea și Silași s-au conformat viziunii fotografului Marius Bărăgan și cerințelor Adinei Buzatu.

I-am ales pe Iulian Pîtea și Ciprian Silași pentru că îi cunosc, am lucrat cu ei și, normal, pentru că arată bine. Sunt tonici și pozitivi și se înțeleg perfect unul cu altul, iar asta contează la filmări. Iulian îmi amintea de Richard Gere, în tinerețe, așa că i-am gândit ținute în stil gentlemen. El a pozat în ținute casual-elegant. Pentru Ciprian am mers pe stilul office. Așa îl văd, purtând vestimentații office și de ceremonie potrivite unui business man.

Pentru Iulian a fost prima experiență ca model, așa că au existat unele emoții. Dar cum la filmări, la noi, se râde mult și atmosfera este degajată a scăpat rapid de trac. Nici nu prea era timp pentru emoții, au schimbat 100 de ținute fiecare. S-a lucrat în ritm alert, specific mie, când nu erau pozați erau filmați, iar ei au rezistat.

Mi se pare interesant să iau un personaj și să îl transform, ajutată de vestimentație, până îl duc la celălalt pol. Dacă este ceea ce trebuie, ținuta este aleasă și potrivită corect, efectul e uluitor și înțelegi de ce „haina contează'! Așa că, după ce i-ați văzut pe Iulian Pîtea și Ciprian Silași la tv, la bustul gol, acum vii prezint îmbăcați la patru ace!', a declarat Adina Buzatu.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton