Cum au fost fotografiați Iulia Vântur și Salman Khan de ziua ei, în India. Imaginea a fost postată de un alt invitat

.

Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere în India, alături de Salman Khan și prietenii lor, deși se zvonea că cei doi s-au despărțit. Ei bine, în fotografiile care au apărut pe rețelele de socializare, se poate observa că Iulia Vântur stă alături de Salman Khan, situație care nu face decât să confirme ceea ce a spus artista, respectiv că este foarte fericită alături de actorul indian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe 24 iulie, Iulia Vântur a împlinit 42 de ani și a celebrat această zi specială în India, acolo unde locuiește de mulți ani, de când s-a îndrăgostit de starul indian Salman Khan. Deși recent se zvonea că Iulia și Salman și-ar fi spus adio după 11 ani împreună, iată că fotografiile de la ziua artistei spun altceva.

Salman Khan, alături de Iulia Vântur de ziua ei


Iulia Vântur a postat pe Instagram câteva fotografii de la ziua ei și se poate vedea că Salman Khan a fost nelipsit de la petrecere, deși se zvonea recent că cei doi s-ar fi despărțit. Iulia a infirmat, iar fotografiile de ieri întăresc declarațiile fostei vedete Pro TV.

Chiar dacă în fotografia în care apar împreună, Salman Khan ține mâna în buzunar și nu pe umărul Iuliei Vântur, care se afla chiar lângă el, pare că artista este cea care și-a pus mâna pe umărul lui. Amândoi zâmbesc, însă, și pare că totul este în regulă între ei și la fel și prietenii invitați la petrecere.


Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni:’A fost copleșitor!’

Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Citește și: Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie:’Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată’


Iulia Vântur a infirmat că s-a despărțit de Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, însă nu se știe cu certitudine când a început totul între ei.

În anul 2013 ar fi început ca lucrurile dintre ei să devină mai serioase. Cu toate că jurnaliștii indieni și români îi fotografiau, adesea, unul în preajma celuilalt niciunul nu confirma relația. Totul a ieșit și mai mult la iveală în 2020, când în timpul unui interviu al ei pentru ‘La Măruță’, în cadru a apărut și actorul, iar Cătălin Măruță l-a chemat în fața camerei. Salman Khan i-a răspuns lui Cătălin Măruță și apoi a salutat pe toată lumea.


Însă, recent, au apărut zvonuri conform cărora ea s-a despărțit de partenerul ei celebru la Bollywood. Românca n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat la acestea.

„Se ia un quote (citat, n.r.) oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație.


Dragii mei, eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.

Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!’, a scris Iulia Vântur în mediul online.