Iulia Vântur a vorbit despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga: „Asta m-a fascinat la el”

.

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga. Cei doi s-au cunoscut în 2007 și au format un cuplu timp de 4 ani. Atunci, aceștia au anunțat că au hotărât să meargă pe drumuri separate și că vor rămâne prieteni. Ulterior, fosta prezentatoare de televiziune și-a refăcut viața și s-a mutat în India, alături de actualul său partener, Salman Khan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În urma despărțirii, Marius Moga și Iulia Vântur au avut numai cuvinte de laudă la adresa celuilalt. Cei doi au mărturisit că au evoluat împreună și au învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Chiar dacă viețile lor nu se mai intersectează aproape deloc, se pare că cei doi artiști se susțin în continuare. În urmă cu 10 ani, prezentatoarea s-a mutat în India pentru a fi alături de actorul Salman Khan. Blondina și-a construit o carieră muzicală, fiind una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de acolo.


Într-un interviu recent, cântăreața a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu cel mai cunoscut compozitor din România. Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga. Iată ce a spus vedeta de Bollywood!

Citește și: Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan:„Este iubitul lor imaginar’


Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră:Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu, la 55 de ani:„Nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale’

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:'Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi'


Iulia Vântur a vorbit despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga

Cântăreața a mărturisit că nu are niciun regret pe plan sentimental. Aceasta a recunoscut că fiecare relație a venit la pachet cu lecții importante. Despre relația cu Marius Moga, Iulia Vântur a subliniat că este o persoană care a ajutat-o să evolueze și s-au inspirat reciproc.

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu.


Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia’, a declarat aceasta, potrivit wowbiz.ro.

„Eu însămi nu am crezut în drumul acesta’


Iulia Vântur a vorbit și despre începuturile în cariera muzicală. Aceasta a mărturisit că, inițial, privea cu scepticism ideea de a-și schimba profesia, însă a fost convinsă de soțul ei să facă acest pas. Ulterior, talentul său i-a adus un succes neașteptat în India.

„Țin minte că eram la o adunare, lor le place foarte mult să cânte, să danseze. Și în timp ce cântau piese în hindi, piese de-ale lor, vechi, la un moment dat am fost rugată să cânt un cântec în română, moment în care m-am blocat pentru că nu știam ce să aleg.  Mi-a răsunat în minte colindul pe care îl cânt pentru părinții mei de Crăciun La Bethleem colo-n jos.


Și acesta a fost de fapt cântecul care a determinat, cred, toată cariera mea muzicală în India, pentru că le-a plăcut foarte mult cum a sunat, le-a plăcut și vocea mea, au transformat acel colind într-o piesă care a devenit numărul unu în acel an și de acolo am tot primit oferte să cânt. Eu însămi nu am crezut în drumul acesta, pentru că nu știu, am considerat cumva că trebuie să fii de mic, să te antrenezi în muzică’,  a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Iulia Vântur.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!