Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Ce spune despre căsătorie și copil: „Mi-ar plăcea să devin mamă, însă...” / EXCLUSIV

.

Iulia Vântur ne-a spus adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Îndrăgita vedetă ne-a dezvăluit în revista VIVA! de august că nu s-a căsătorit, dar nici nu s-a despărțit. Este însă constantă în iubire, de mulți ani. Totodată, am aflat și părerea ei despre căsătorie și copil. Iată confesiunea emoționantă a frumoasei artiste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Iulia, am avut parte de o știre acum, recent, care a avut și o replică din partea ta… Zvonul, mai bine spus, a fost acela că te-ai despărțit de Salman Khan. În ultimii zece ani, au fost extrem de multe zvonuri privind viața ta personală, dar nu ai prea reacționat, din ce îmi amintesc. Ce te-a determinat să iei atitudine, acum?

Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Eu nu caut să am o conversație pentru titluri, nu m-am angajat la vreo publicație, eu îmi acord dreptul la replică, atunci când simt că trebuie să fac asta, pe canalele mele.


Citește și: Cum au fost fotografiați Iulia Vântur și Salman Khan de ziua ei, în India.Imaginea a fost postată de un alt invitat

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian:'Nu cred în…'

Citește și: Simona Pătruleasa, fascinată de o stațiune de pe litoralul românesc:„Nu-mi venea să cred. A fost fabulos’


Citește și: Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme.La 47 de ani, are o talie de 57 cm, ca un model de podium

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii

Așadar, care este statusul tău sentimental, acum, ca să clarificăm totul? Că, știi cum e, publicul te vrea ori căsătorită, ori despărțită… Mi-e greu și mie să înțeleg asta, dar, din păcate, în România încă este realitatea…

Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…


Uite, referitor la ce am zis mai sus, ne-ai oferit un interviu în 2020 și ne-ai mărturisit, atunci, că le-ai spus inclusiv părinților tăi că pe tine te interesează să fii fericită, și nu căsătorită cu acte sau să devii mamă… Cum și când ți-ai dat seama de asta? A fost un moment anume când ai conștientizat sau a venit totul treptat?

A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea. Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu. Oamenii pot emite opinii, dar nu cred că toți își pot asuma și responsabilitățile unei decizii luate dintr-o… opinie. Știți vorba… „eu îți zic, tu faci cum vrei!.


Ce spune despre căsătorie și copil

Chiar, ai fost genul de fată, de femeie, în trecut, care se visa mireasă și mamă, și credea că asta este împlinirea absolută a unei femei?

Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.


Să știi că te întreb lucrurile astea pentru că în România încă există astfel de concepții. Eu sunt de vârstă apropiată cu tine și mă confrunt cu astfel de prejudecăți. Tu cum le răspunzi celor care te mai întreabă când te căsătorești și când devii mamă? Ești relaxată sau nu, când vine vorba despre asta?

Nu mă mai obosesc. (zâmbește) Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Adrian Ivan, Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!