Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat: "Când ai conversații care le pot ruina viața..."

 Dumba Gabriela
.

Iulia Sălăgean a avut o reacție acidă imediat după împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că cei doi au decis, încă, o dată să mai dea o șansă relației lor, moment care a determinat-o pe Iulia Sălăgean să lanseze în online un soi de „avertisment'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au fost prietene bune pe vremuri, însă în timp s-a deteriorat relația lor și au ajuns să se înțepe reciproc în online cu replici tăioase și apropouri dure. Între cele două au existat de-a lungul timpului mai multe scandaluri, iar în prezent nu ar mai putea fi vorba de împăcare.

788678788678

Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

După ce s-a aflat faptul că Bianca Drăgușanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat din nou, Iulia Sălăgean a transmis un mesaj dur pe reţelele de socializare, care a fost interpretat de fani drept un „avertisment' clar pentru cuplul Bianca – Bădălău.

„Când ai screenshot-uri cu conversații care le pot ruina viața, dar alegi pacea…', a fost mesajul blondinei postat în mediul online.

Citește: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după ce a plecat de la Universitatea Craiova:„Nu mai are respectul copiilor. Este jenant’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian:’Avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul’

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au fost prietene pe vremuri

Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean nu numai că au fost prietene, dar amândouă au fost căsătorite cu acelaşi bărbat. Acest lucru le-a apropiat la un moment dat, însă relaţia de prietenie pe care au avut-o nu a durat foarte mult.

Se pare că în urmă cu un an și jumătate, era cât pe ce ca și Gabi Bădălău să fie numitorul comun al celor două femei, nu doar Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a mărturisit la Antena Stars că între fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean și actualul ei iubit, Gabi Bădălău, au existat mesaje în urmă cu un an.

Bianca spune că Iulia că a fost cea care i-a scris prima dată lui Gabi Bădălău și îi trimitea clipuri cu ea, însă fosta soție a lui Alex Bodi susține că are dovezi cu privire la mesajele dintre ei.

‘Acum un an si jumatate cand eram desparțiți au fost niște mesaje și știam de la el, ca el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă c****** își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas.

Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casa, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

După ce a jignit-o pe Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu și-a cerut scuze

Bianca Drăgușanu declară că Iulia Sălăgean se bagă în seamă cu ea și cu iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că vrea atenție.

„Pentru mine această femeie nu reprezintă nimic. Cum își permite o femeie cu moralitate îndoielnică, despre care știm cu toții că a apărut în presă datorită faptului că am băgat-o în seamă eu, după care a dispărut’, a declarat Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton