Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor” și a făcut glume acide la adresa ei: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că...”

.

Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor' și a făcut glume acide la adresa artistei. Criticul de modă a participat la „Galei Premiilor Muzicale – iUmor', acolo unde a impersonat-o pe Delia Matache. Fosta soție a lui Mihai Albu a făcut un număr de roast la adresa vedetelor din industria muzicală, dar și un comentariu referitor la dorința exprimată a artistei de a nu avea copii. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 11 decembrie, a avut loc gala specială a emisiunii „iUmor’, iar Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian se numără printre cei care și-au adjudecat un trofeu în cadrul show-ului de umor. Iulia Albu a imitat-o pe Delia Matache, fiind nominalizată la categoria „Cele mai elegante picioare. Invitata a făcut un număr de roast la adresa principalelor nume din industria muzicii din România, însă a fpcut și o glumă referitoare la decizia Deliei de a nu avea copii.


Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor’ și a făcut glume acide la adresa artistei. La sfârșitul lunii octrombrie, jurata de la emisiunea de umor a făcut o serie de declarații în mediul online, referitoare la dorința ei de a nu avea un copil. Ulterior, subiectul a stârnit un val de reacții, iar multă lume a criticat-o pe artistă că a luat decizia de a nu deveni mamă.


Citește și: Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul:’Știu că pare greu de crezut’

Citește și: De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze:„Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?’

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu:'Evenimentul va fi…'

Citește și: Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose:’Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche’


Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor’ și a făcut glume acide la adresa artistei

Criticul de modă a urcat pe scena iUmor și a susținut un număr de roast la adresa artiștilor din România. În numărul ei, Iulia Albu a inserat o glumă referitoare la declarațiile făcute de Delia în urmă cu o lună, atunci când a susținut că nu își dorește copii.

„Eu pot să vorbesc doar despre mine. Cel mai mișto lucru la mine e soră-mea. E foarte talentată, doar că nu prea a avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la ea m-am referit.


Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. A făcut mai multe lucruri decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut «A doua cădere a Constantinopolului’, a zis Iulia Albu, imitând-o pe Delia, scrie a1.ro.

„Sunt cea mai tare artistă și cea mai frumoasă femeie’

Iulia Albu și-a continuat numărul de roast, fâcând referire la vacanțele artistei și la relația cu Răzvan Munteanu.

„Dar nu despre ea am venit să vorbesc, ci despre artistele care concurează cu mine la frumusețe. Alina Eremia, spre exemplu. Vă amintiți că a fost aici și a fost hipnotizată. Știam de calitățile ei de actriță încă de la La La Band, așa că nu m-am mirat cât de prost a jucat momentul.


Vă luați de mine că mă tot duc în vacanțe. Și ce dacă mă duc în Maldive. Merg acolo doar că e numele: mal-DIVE. Dar n-o să mă vedeți la Asia Express, care e un fel de program de vacanță pentru seniorii din televiziune.

Una peste alta, sunt cea mai tare artistă și cea mai frumoasă femeie. Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbati-miu’, a adăugat criticul de modă.


Ce mesaj i-a transmis Iulia Albu la plecare

După ce și-a încheiat numărul, Iulia Albu s-a apropiat de masa juraților, a stat de vorbă cu Delia și Loredana Groza, le-a și făcut cadou un tort și un buchet de flori. La plecare, criticul de modă i-a adresat artistei un mesaj care i-a pus pe mulți pe gânduri.

 „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook