Iulia Albu, în vacanță la familia iubitului. Cum se înțelege cu socrii: „Liniște totală”

.

Iulia Albu și logodnicul ei, Mike, au plecat în vacanță, la familia lui. De câțiva ani, criticul de modă și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Profitând de mică o pauză de la filmările emisiunii „Splash! Vedete la apă', Iulia Albu și partenerul său au decis să-și dedice câteva momente de relaxare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Iulia Albu a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește latura sentimentală. Partenerul ei, Mike, a locuit mulți ani în Londra, însă de dragul ei s-a mutat în România pentru că invers nu ar fi fost posibil niciodată și nu a vrut să pună în pericol relația lor. Cei doi au mari planuri împreună. Se gândesc să devină și părinți și au mărturisit că și-ar dori doi copii. Acum, Iulia Albu și logodnicul său au plecat în vacanță.

Iulia Albu și logodnicul ei, Mike, au plecat în vacanță. Jurata de la emisiunii „Splash! Vedete la apă’ a susținut că se află într-un loc unde va avea parte de „liniște totală’. Iată despre ce este vorba!


Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:'Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…'

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat’

Citește și: Oana Lis și-a amanetat verigheta.'Să pot să-i cumpăr de urgență…'. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis

Citește și: Ce a făcut Diana Dumitrescu în vacanța cu familia de pe litoralul românesc:'Fiul meu m-a văzut prima dată pe scenă'

Iulia Albu și logodnicul ei, Mike, au plecat în vacanță la familia lui


Criticul de modă a susținut că va petrece următoarele zile în Gorj, acolo unde locuiește familia lui Mike. În această perioadă, Iulia Albu este implicată în mai multe proiecte de televiziune, între care se numără „Splash! Vedete la apă’, „I.A. cu stil și „Poliţia modei.

„Chiar în acest moment sunt într-o mică vacanţă, într-o pauză de filmări de la „Splash! şi proiectele pe care le am pe Antena Stars, respectiv: „I.A. cu stil şi „Poliţia modei. Vor fi câteva zile pe care le voi petrece în Gorj, alături de familia iubitului meu, în linişte totală. Şi da, va fi şi foarte multă apă, şi chiar şi sărituri!’, a declarat Iulia Albu potrivit click.ro.


Ce spune Iulia Albu despre căsătorie

Întrebată dacă mai crede în căsnicie, Iulia Albu a susținut că, pentru ea, este suficientă legătura specială dintre doi oameni. În interviurile mai vechi, criticul de modă spunea că este deschisă la ideea de a mai avea un copil.

Mai mult, acesta susținea că Mike este printre puținii bărbați care au înțeles-o, având în vedere că o mare parte a vieții a petrecut-o în Londra.

Cred într-o conexiune specială şi dincolo de cuvinte şi raţional între doi oameni, şi cred că asta este suficient’, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.


„Cu Mikaela am o relaţie extrem de apropiată’

Iulia Albu a vorbit și despre relația cu fiica sa. Aceasta a susținut că este extrem de apropiată de Mikaela, însă preferă să nu facă publice „detaliile copilăriei’ sale.


Cu Mikaela am o relaţie extrem de apropiată, dar nu doresc să discut detaliile copilăriei ei şi nu am făcut-o niciodată. Asta, în primul rând, din respect pentru ea’, a conchis acesta.