Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici: „Când îți permiți să critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele, toți...”

.

Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici. Criticul de modă și-a exprimat părerea în contextul afirmațiilor recente ale vloggerului, potrivit cărora femeile cu vergeturi nu ar trebui să meargă la plajă. Jurata de la „Splash! Vedete la apă' i-a atras atenția acestuia că sexualizează minorele și critică toate femeile din univers.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu doar câteva zile, George Buhnici, aflat la festivalul Neversea cu soția, a susținut că ar prefera să vadă o piele fără vergeturi pe plajă și le-a sugerat femeilor să mai treacă pe la „săliță’. În apărarea sa, Buhnici a susținut că afirmațiile respective făceau referire la faptul că obezitatea este o problemă de sănătate publică. Referitor la remarca adresată soției sale, respectiv că arată ca o minoră, acesta a subliniat că era vorba doar de un compliment. În acest context, mai multe persoane publice din România au luat atitudine și au blamat un astfel de derapaj. Printre aceștia se numără Capatos, Cristina Bălan, Ioana State, Răzvan Popescu, Dan Teodorescu, Oana Roman, Alina Eremia și mulți alții.


La rândul său, criticul de modă a transmis că vloggerul i-a făcut un „review tehnic propriei soții’ și că un astfel de comportament îl va pune la zid. Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Oana Roman, mesaj dur după scandalul cu George Buhnici:'Am fost călcată în picioare pentru că eram grasă'


Citește și: Alina Eremia și Ilona Brezoianu, declarații dure după derapajul lui George Buhnici:'Misoginismul este în floare'

Citește și: Motivul pentru care Cosmina Păsărin este, în continuare, singură:„Nu vreau să mă mai întorc acolo’

Citește și: Andrei Tinu și-a botezat al treilea copil.Imagini de la petrecerea fetiței lui

Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici

Jurata de la „Splash! Vedete la apă’ a susținut că un astfel de derapaj o îngrijorează și că Buhnici este „un om mic’prin prisma afirmațiilor pe care le-a făcut.


„În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul, nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, dar da, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om mic. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca femei. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că șansa’ dumneavoastră în viață a fost că soția’ dumneavoastră arată ca o minoră’. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?’, a declarat Iulia Albu pentru fanatik.ro.


„Critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele’

Iulia Albu l-a acuzat pe Buhnici că a criticat toate femeile din univers și a sexualizat minorele, în contextul în care este tată de fată. Mai mult decât atât, și-a fi supus soția la un „review tehnic’ în fața tuturor.

„Vă deranjează că nu a fost cosmetizat’ pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele si că este normal să vă uitați după țâțe și buci’ și dacă vrei să te împrietenești cu mine, trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu’. Și credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita.


Când ajungi să faci Review tehnic’ propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când știi că toți te vor pune la zid’, a adăugat aceasta, potrivit aceleiași surse.


„Nu ești decât un alt Colo’

Iulia Albu a taxat remarca lui Buhnici despre soția care arată ca o „minoră’ și l-a comparat cu vloggerul Colo. În urmă cu mai mult timp, aceasta a făcut niște afirmații revoltătoare care instigau la viol și violență împotriva minorelor.

„Tu, George Buhnici care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care arată ca o minoră’, subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii la mare să vezi piele’, țâțe și buci’, și numești femeile mamifere femele’, ne ești decât un alt COLO. SPOOF-nici!’, a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook