E oficial! Iulia Albu pleacă de la Pro TV: „Un nou capitol”

 Lăstun Ana Maria
.

Iulia Albu a anunțat, în urmă cu foarte puțin timp, că întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Vedeta avea propria-i rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță, în fiecare zi de marți, dar se pare că a decis să înceapă un nou proiect. Iată despre ce e vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a făcut anunțul: pleacă de la Pro TV. Încă din anul 2018, criticul de modă era protagonistul propriei rubrici în emisiunea „La Măruță', fiind vorba despre „Marțea Neagră cu Iulia Albu'. Fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit foarte frumos despre colaborarea cu trustul Pro TV, dar a decis să pornească pe un nou drum și se pare că pregătește noi proiecte, pe care însă nu se știe unde le vom putea urmări.

Citește și: Mihai Albu, despre fosta soție: „Poate e cool să zici că s-a dat Borcea la fina”. Iulia Albu a reacționat dur

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică: 'Va frânge foarte multe inimi'

Citește și: Andreea Marin, cu sinceritate despre Iulia Albu: „Este scorpia showbizului românesc!'

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele: „Așa face și ea?”

Internauții au fost surprinși de noile vești și au asaltat-o pe Iulia Albu cu comentarii care mai de care mai pline de surprindere și totodată admirație pentru felul în care „Domnița de Alba' a discutat despre foștii ei colegi. Încă nu se cunosc motivele pentru care vedeta a luat această decizie, cert este că nu va mai apărea săptămânal la Pro TV, așa cum ne-a obișnuit.

iulia-albu-pleaca-de-la-protv-1iulia-albu-pleaca-de-la-protv-1

Iulia Albu, primele declarații despre încheierea colaborării cu Pro TV

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba', a precizat Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

„Foarte frumos, când pleci și mulțumești. Alții de obicei se bălăcăresc.', „Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun.', „Unde te urmărim de acum?', sunt doar câteva dintre mesajele transmie Iuliei Albu, de către fanii curioși.

Mai mult, internauții vor să afle dacă Iulia Albu revine la Kanal D, la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Deși a primit numeroase întrebări pe această temă, vedeta nu a realizat nicio declarație, deocamdată.

Iulia Albu, scandal de proporții cu juratul Cătălin Botezatu, de la „Bravo, ai stil!'

Deși cei doi s-au înțeles bine în rolul de jurați de la Kanal D, Iulia Albu și Cătălin Botezatu au luat-o pe drumuri separate: el a rămas în trustul respectiv, iar Iulia s-a mutat la ProTV. Cu toate acestea, invitată la podcastul lui cătălin Măruță, moderatorul a decis să îl contacteze pe Cătălin Botezatu, care a dezvăluit:

Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil.'

După ce Cătălin Botezatu a întrebat cum e îmbrăcată Iulia Albu, „Domnița de Alba' s-a cam supărat și a întrebat dacă nu cumva celebrul creator de modă este… homosexual.

„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?', a transmis Iulia Albu.

Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău', a răspuns, surprins, Cătălin Botezatu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton