Iulia Albu n-a fost mereu o divă... "Am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă"

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu este acum cel mai temut critic de fashion și are dimensiuni de fotomodel, dar în copilărie vedeta a fost ținta ironiilor colegilor de clasă, deoarece era prea slabă și avea acnee…

Îți spune fără ezitare dacă ești wow sau bau, n-are parti pris-uri și nu se dă în lături de la critici acide atunci când vedetele autohtone fac gafe vestimentare. Este mereu sigură pe ea, și are și de ce – talentul nativ într-ale modei este dublat de studii de specialitate -, dar în copilărie Iulia Albu nu a fost tocmai sufletul petrecerii, cum se spune, ci a avut parte de destul bullying din cauza aspectului fizic, după cum a povestit recent într-un interviu pentru perfecte.ro.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, bullied' și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate', s-a confesat Iulia Albu.

„Îmi uram nasul, mi se părea foarte mare”

Fashion-editorul a povestit și că, din cauza jignirilor pe care le primea de la colegii ei, suferea foarte mult și își pierduse încrederea în ea…

„Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult… Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine', a mai spus Iulia Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton