Iulia Albu, impresionată de ținuta Andrei: "Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei!"

.

Iulia Albu este cunoscută în showbizul autohton pentru faptul că nu se sfiește să critice vedetele, dar, în egală măsură, fashion-editorul le laudă pe cele care dau dovadă de stil. De data aceasta, Iulia a fost impresionată de Andra, a cărei apariție din concert i-a plăcut în mod deosebit.


 

Iulia Albu este un fashion-editor de temut, dat fiind că nu are nicio problemă în a critica outfiturile vedetelor, indiferent de gradul lor de popularitate. De-a lungul timpului, Iulia a comentat sute de ținute pe blogul personal și a dat zeci de trofee Bau, pe vremea când avea emisiune la Kanal D, însă puțini au fost cei care le-au primit cu eleganță, majoritatea neacceptând criticile, de altfel, justificate, ale fashion-editorului.

Imaginea care a impresionat-o pe Iulia Albu.

Iulia Albu a apreciat naturalețea Andrei


De data aceasta, a venit rândul Andrei să fie lăudată de către Iulia, care s-a arătat foarte impresionată de una dintre ținutele pe care artista le-a purtat la concert. Desculță, cu o coroniță de flori naturale pe cap (preferatele Iuliei) și în costum popular, Andra a fost credibilă, a fost ea… Iată ce a scris Iulia Albu pe blogul ei:

„Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra! Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, dar cu prima ocazie voi merge cu siguranță’.