Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani. Nu ține dietă: „Nu sunt adepta regimurilor. Am renunțat la...” / EXCLUSIV

.

Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani, în paginile revistei VIVA! În timp ce multe femei apelează la diferite diete, vedeta susține că nu e deloc adepta regimurilor. De asemenea, a renunțat să mai contorizeze cu strictețe câte kilograme cântărește și câte calorii mănâncă. Face însă multă mișcare și, pe lângă antrenorul de fitness, iubitul ei, Mike, și fiica, Mikaela, îi sunt de mare ajutor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Iulia, mă uit la postările tale de pe Instagram și, sincer îți zic, nu-ți dau mai mult de 30 de ani! Iată însă că recent ai ajuns la 41… Cum gestionezi trecerea timpului sau te-ai obișnuit deja de când ai schimbat prefixul? Ai trecut vreodată prin așa-zisa criză a femeii ajunse la maturitate?

Nu am fost niciodată un fan al cifrelor. Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin. Sunt atât de multe lucruri care trebuie trăite, încât nu consider relevante aceste preocupări.


Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil’.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei, Mike. A vorbit și despre copii:„Suntem într-un consens absolut, iar…’ / EXCLUSIV


Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum:'Mintea mi-a rămas trează'

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună:'Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune'

Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani

Ai o siluetă de invidiat, așa că nu pot să nu te întreb: ai ținut vreodată dietă? Au fost momente în care ai luat în greutate și ai apelat la nutriționist sau la un regim restrictiv, poate forțată de împrejurări?


Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.

Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.


„Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui’

Mi-ar plăcea să le dai un sfat și doamnelor și domnișoarelor care nu au dimensiuni de fotomodel și pe care hainele nu vin ca… pe umeraș. Cum ar trebui să se îmbrace persoanele – hai să le zicem pe nume – supraponderale? Te întreb fiindcă multe dintre noi se ascund în spatele unor haine lălâi, de obicei de culori închise.


În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta. Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine.


Dacă nu mă înșel, pentru tine asta este cea mai plină perioadă, profesional vorbind. „I.A. cu stil, „Poliția modei, „Splash! Vedete la apă, te-am văzut la „iUmor, dar și la „Dancing on Ice, Antena te ține extrem de ocupată… Asta în afară de proiectele editoriale & stuff. Cum te descurci?

În acest moment, sunt exact acolo unde vreau să fiu din punct de vedere profesional. Lucrez în cel mai puternic trust media din România, cu cei mai doriți profesioniști. Este asta suficient? Niciodată! Avem multe de spus și de arătat publicului nostru și abia am început… (zâmbește)

Sursă foto: PR, Instagram