Iulia Albu a împlinit 41 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: „Nu sunt alături de cei dragi” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu a împlinit 41 de ani. Criticul de modă își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Ce e diferit anul acesta față de anii anteriori este faptul că vedeta nu va petrece alături de familie. Cu ocazia aniversării sale, Iulia Albu a făcut bilanțul ultimului an, susținând că este recunoscătoare pentru toate experiențele prin care a trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă a împlinit 41 de ani. Este unul dintre cei mai influenți fashion editori români și se bucură de o carieră de succes. În prezent, Iulia Albu este implicată în numeroase proiecte de televiziune, între care se numără „Spash! Vedete la apă', „Poliția Modei' sau „I.A cu stil'. Pe plan personal, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul său, Mike, omul lângă care vrea să își petreacă restul vieții.

albu-1albu-1

Iulia Albu a împlinit 41 de ani, însă nu va sărbători alături de cei dragi. Iată cum își va petrece aceasta ziua de naștere!

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:”Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…”

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat'

Citește și: Raluca Dumitru, primele declarații despre iubitul ei:„Și el este foarte drastic'

Citește și: Valentina Pelinel nu-și dorește și al patrulea copil cu Cristi Borcea:”Viața cu trei copii este…”

Iulia Albu a împlinit 41 de ani

Criticul de modă a susținut că, anul acesta, își va petrece ziua de naștere la Bacău, unde au loc filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la apă. Zilele următoare, i se vor alătura fiica și partenerul ei pentru a sărbători așa cum se cuvine.

„Anul aceasta, ziua mea de naștere se întâmplă la Bacău pentru că aici filmăm noul sezon al proiectului Spalsh! Vedete la apă. Este pentru prima oară când, de ziua mea, nu voi fi alături de cei dragi. Zilele următoare, îi aștept pe Mikaela și pe iubitul meu alături de mine pentru a sărbători cum se cuvine.

Ultimul an mi-a adus, din punct de vedere profesional, mult mai mult decât aș fi îndrăznit să visez și pentru asta le sunt recunoscătoare echipelor cu care am avut privilegiul să lucrez în Antena 1 și Antena Stars. Vom construi, în continuare, proiecte minunate. Splash! Vedete la apa, I.A. cu stil, Poliția modei și surprizele abia încep', a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

„Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile'

Cu ocazia zilei sale de naștere, Iulia Albu a făcut un bilanț al evenimentelor care i s-au întâmplat în ultimul an. Aceasta a susținut că este recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-a primit și a dezvăluit care este cea mai mare bucurie a ei.

„Cea mai mare bucurie pentru mine este să îmi strâng în brațe fetița, iubitul și părinții. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit până acum. Am avut atât de mult de învățat din tot ce s-a întâmplat în viața mea și sunt pregătită pentru tot ceea ce urmează', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton