Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După...”

.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă pentru stilul ei vestimentar. În cadrul emisiunii „Poliția Modei', criticul de modă i-a analizat aparițiile soției lui Florin Pastramă. Aceasta a susținut că bruneta nu merită titulatura de „miss', primită în urmă cu 20 de ani. Iată ce declarații tranșante a făcut fosta soție a lui Mihai Albu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă. De aproximativ un an, Iulia Albu prezintă emisiunea „Poliția Modei’, acolo unde comentează ținutele vedetelor din showbiz-ul autohton. Alături de aceasta, se află și Ovidiu Buta, unul dintre cei mai de succes stiliști internaționali de la noi din țară. În ultima ediție a emisiunii, Brigitte Pastramă a intrat în vizorul celor doi critici de modă. Apariții vestimentare ale acesteia au fost atent analizate, Iulia Albu susținând că „perioada de glorie’ a brunetei a fost în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.


Iulia Albu a criticat-o pe Brigitte Pastramă pentru stilul ei vestimentar. În urmă cu mai mulți ani, fosta soție a lui Ilie Năstase a cochetat cu lumea modelingului. În urmă cu 20 de ani, aceasta a fost desemnată „Miss Top Model Romania’ și s-a calificat la faza internațională, unde a ajuns printre cele 10 finaliste. Acum, criticul de modă a susținut că bruneta nu merită această titulatură și a explicat de ce.


Citește și: Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul:’Știu că pare greu de crezut’

Citește și: De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze:„Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?’

Citește și: Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Ce gen de bărbat i-ar plăcea:„Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?’


Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:’Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer’

Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă pentru stilul ei vestimentar

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, criticul de modă a susținut că stilul vestimentar al Brigittei Pastramă a urmat o „pantă descendentă’ după divorțul de Ilie Năstase. Aceasta a mai declarat că „perioada de glorie’ a brunetei a fost în timpul mariajului cu fostul tensimen, când avea acces la obiecte vestimentare scumpe și la locuri exclusiviste.


„Să eliminăm titlul de „miss’ pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături De Ilie. După a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii 90′, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.


„Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria’

La rândul lui, Ovidiu Buta a făcut un comentariu referitor la aparițiile Brigittei Pastramă. Stilistul este de părere că stilul vestimentar al brunetei se caracterizează prin abundența de branduri și tendința de a-și arăta lenjeria intimă.


„Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria’, a replicat Ovidiu Buta.

Sursa foto: Facebook