Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Bălan: "Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy!"

 Oana Pantazi
.

Andreea Bălan este acum în afara oricărui pericol, după ce, la naștere, a suferit o embolie amniotică, însă ecourile poveștii nu s-au încheiat… Printre cei care au criticat-o pe artistă se numără și Iulia Albu. Iată ce a comentat vedeta pe blogul personal!

În ultimele săptămâni, numele Andreei Bălan a fost pe buzele tuturor, din cauza dramei pe care a trăit-o la aducerea pe lume a celei de-a doua fetițe a ei și a lui George Burcea. Micuța Clara Maria s-a născut pe 4 martie, însă acela a fost momentul în care mama ei a suferit un stop cardiorespirator în urma unei embolii amniotice, care i-a pus viața în pericol. Cu toate acestea, Andreea și-a documentat șederea în spital, postând fotografii pentru fanii ei, pe care i-a ținut permanent la curent cu starea sa de sănătate.

Din păcate pentru ea, au apărut și comentarii negative, mulți dintre urmăritorii artistei de pe conturile de socializare întrebându-se de ce pare mai interesată să posteze fotografii în care face reclamă unor produse sau chiar clinicii unde s-a internat. Pentru cei mai mulți, veștile despre starea de sănătate a artistei nu se potriveau cu pozele din care Andreea zâmbea machiată și fericită…

după trei săptămâni în care a trecut prin trei operații, dintre care două pentru îndepărtarea hematoamelor, Andreea a fost în sfârșit externată și se află acasă, alături de familia ei. Deși suferința artistei a fost reală, iar embolia amniotică i-a pus viața în pericol, pe lângă miile de mesaje de încurajare au existat și unele care dezaprobau comportamentul artistei. Printre cei care au criticat-o pe Andreea Bălan s-a aflat și Iulia Albu, care și-a exprimat opiniile pe blogul personal:

Imagini de pe blogul Iuliei Albu (comentariile îi aparțin)

„Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată”

 „Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»! Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată poale-n brâu' care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, ca să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?! Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată”, a comentat Iulia ironic.

„Fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”

„Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apară în 100 de poze pe Instagram cu soția (valabil și pentru Paul Ipate al cărui chin reiese violent din postările agasante ale soției) și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi,  aceștia care scriem la gazetă… Hai pa! Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”, a mai scris Iulia pe blogul ei.

Andreea le-a dat replica acuzatorilor ei

Iulia Albu nu este, evident, prima persoană care o critică pe Andreea, artista având parte și de feedback negativ pe contul ei de socializare. Unii au acuzat-o că e mercantilă și că se gândește la câștig și pe patul de spital, în timp ce alții au acuzat-o de-a dreptul că și-a înscenat afecțiunea… Andreea s-a arătat extrem de deranjată de aceste comentarii și a replicat pe contul ei de Facebook: „Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte. Dar din păcate trăim într-o țară în care drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute ar trebui să învețe din asta… și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton