Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles, la Survivor: "Știe cum e ea!"

.

Se vorbește intens despre o relație la Survivor, între Laura Giurcanu și TJ Miles, iar cea care a luat foc prima pe acest subiect a fost Andreea Tonciu. Ea a fost cea care i-a bătut obrazul Laurei, aducându-l în discuție pe iubitul de acasă al Faimoasei. Bianca Giurcanu a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit cum a reacționat iubitul Laurei când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Bianca, sora Laurei Giurcanu, a dezvăluit ce reacție a avut partenerul Faimoasei când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles în apă, pe care mulți le consideră unele controversate. Potrivit acesteia se pun paie pe foc aiurea și se fabrică o idilă acolo unde nu este vorba despre așa ceva.

Otilia Bilionera și Andreea Tonciu au declarat că aceștia dispăreau cu orele prin pădure, singuri. La un moment dat, PRO TV a difuzat niște imagini cu cei doi, în apă, însă adevărul ar fi altul. Potrivit declarațiilor făcute de Xonia, toți concurenții erau în apă în momentul respectiv, iar ultimii care au rămas preț de câteva minute doar au fost TJ Miles și Laura.


Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles, la Survivor

„Au fost toți în apă și au rămas la urmă doar ei. Prietenul Laurei știe cum este ea. Îi cunoaște pe Radu Itu și TJ Miles. Nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înțelege mai bine cu băieții. E o fire băiețoasă’, a spus Bianca Giurcanu la PRO TV, în apărarea surorii sale.

Bianca Giurcanu a apărat-o pe sora ei într-o intervenție prin Skype în emisiunea lui Măruță, acolo unde a fost invitată Andreea Tonciu, cea care a lansat zvonul despre posibila idilă din Dominicană.


„Ce altceva poți să faci acolo decât să stai și să povestești?’, a întrebat retoric Bianca.

Cât despre faptul că Laura și TJ Miles s-ar fi făcut nevăzuți vreme de câteva ori, Bianca nu a avut ce să comenteze întrucât nu s-a dat așa ceva pe post.

„Psihic mi se pare că este foarte bine. Sportiv, sper să nu se accidenteze. Sper să tragă din ce în ce mai mult de ea pe trasee’, a completat Bianca Giurcanu.


Citește și: Roxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece:„Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap/ EXCLUSIV

Citește și: Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu:Nu suntem o familie

Citește și: Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei.Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

„Se suia pe el să-i facă masaj, iar noaptea și mai rău'


Eliminată de la Survivor, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre ce se întâmpla, de fapt, în jungla din Republica Dominicană. Potrivit acesteia, TJ Miles nu este dorit doar de Laura Giurcanu, ci și de Xonia.

Bruneta a prezentat o fotografie în care Xonia și TJ Miles stăteau apropiați în avion. Ea a declarat că Faimosul îi ținea mâna pe picior blondinei, care îl îmbrățișa.

„Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!’, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță. 


Xonia se urca pe TJ să îi facă masaj', a mai spus Andreea Tonciu.

Roxana Ciuhulescu a confirmat spusele Andreei Tonciu.

„Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea?

Mai mult în timpul nopții, când te apropii așa și nu știi ce faci. Era evidentă o apropiere între TJ și Xonia și dacă ar fi continuat împreună, prbabil ar fi ieșit o combinație frumoasă, erau sarea și piperul din emisiune.


Cand a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura (n.r. Giurcanu), că e și o femeie foarte frumoasă', a spus Roxana.

Andreea Tonciu: „Fetele astea au venit la jungla iubirii’

Bruneta a ținut să vorbească și despre Laura Giurcanu, spunând că nu i se pare normal să stea în apă câteva ore cu un bărbat și cu altul în pădure, la fel de mult timp.


„Laura mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Dacă vouă vi se pare normal, poate eu sunt învechită sau am luat-o razna la 31 de ani, dar nu cred, să ai un iubit și să pleci cu un bărbat în apă să stai 3 ore, după să mai pleci tot cu un bărbat în pădure, bine, am aproximat 3 ore.

Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. Eu te întreb pe tine, (n.r. Cătălin Măruță) dacă Andra stătea în apă cu un bărbat și în pădure cu un bărbat 4 ore, tu acasă fiind, cum vedeai lucrurile?„, l-a întrebat Andreea Tonciu pe Măruță.


„Păi știam unde s-a dus, la un reality show, stau împreună vorbesc„, a răspuns Cătălin Măruță.

Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm. Faza cea mai tare: iese domnișoara Laura din apă și eu, fiind femeie, i-am făcut o atenționare,  chiloții ei o luaseră pe stânga și ea a spus vai, cum îți permiți să mă jignești? A fost o atenționare de la femeie la femeie, că e urât să apari la televizor nu știu cum„, a încheiat Andreea Tonciu.