Iubita lui What's UP, primele declarații despre relația cu artistul: "Nu ne facem planuri..."

.

La doar câteva zile după se s-a despărțit de soția lui, What’s UP a luat din nou pe toată lumea prin surprindere, declarând că s-a îndrăgostit. Iată ce spune Alice, noua lui iubită, despre relația cu artistul!

Recent, Whats UP a postat un mesaj surprinzător pe contul său de socializare, unde apărea într-o fotografie, într-o ipostază tandră, alături de o tânără blondă, menționând că iubește din nou. Misterul a fost dezvăluit! Cea care i-a furat inima artistului se numește Alice Badea și face parte și ea din lumea muzicală. Recent, aceasta a dat un interviu în exclusivitate la Răi, da buni, unde a vorbit despre relația cu Whats UP, aflată la început.


„Pot să spun că în inima mea s-a clădit ceva de-a lungul timpului, dar în momentul de faţă nu s-a dezvoltat nimic la modul ăla. Ăsta e un început şi nu ştii niciodată ce se întâmplă', a fost răspunsul, destul de rezervat, al lui Alice, care, de altfel, a mai spus că nu crede că despărțirea lui Whats UP de Simina nu are legătură cu ea: „Nu cred că am nicio legătură. Nu că nu cred. Nu am nicio legătură'.

În ceea ce privește calitățile care au atras-o la artist, iubita lui Whats UP a menționat că este impresionată de sinceritatea lui, dar și că, momentan, trăiesc momentul… „Mă impresionează cu sinceritatea lui. Este cel mai sincer om pe care îl cunosc… Nu ne facem planuri, suntem prieteni, colegi, şi restul e după cum bate vântul', a declarat Alice.

Whats UP și Alice și-au făcut tatuaje identice!


După 9 ani de relație și trei de căsnicie, Whats UP și Simina au pornit pe drumuri separate, concluzionând, după cum a menționat artistul, că își doresc lucruri diferite de la viață. Iată însă că, la nici trei luni de la despărțirea de soția lui, Whats UP s-a îndrăgostit și a ținut să-și împărtășească sentimentele cu fanii săi din social media, unde a postat o fototgrafie cu el alături de noua iubită, alături de un mesaj revelator:

De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇,
a scris artistul.



Și drept dovadă că lucrurile între ei sunt serioase, Whats UP și noua lui iubită și-au făcut pe degete același tatuaj… De sentimentele artistului pentru noua iubită nu ne putem îndoi – câți bărbați ați văzut să-și tatueze de bunăvoie un fluturaș pe deget?

Foto: Instagram, Facebook