Iubita lui Speak, vedetă în New York! Ștefania a apărut pe ecranele din Times Square

.

Se pare că vizita lui Speak împreună cu iubita sa, Ștefania, în Statele Unite nu este doar o simplă vacanță. Tânăra a devenit celebră și în New York după ce o poză cu ea a apărut pe unul dintre cele mai mari ecrane din Times Square.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ștefania, iubita lui Speak, a reușit să surprindă întreg internetul în momentul în care a postat poze și filmulețe cu ea în timp ce apare pe unul dintre cele mai mari ecrane din Times Square.


Cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță în Statele Unite ale Americii și își țin fanii la curent cu tot ce fac.

Ștefania, celebră în New York

Ștefania a reușit să șocheze pe toată lumea. Vedeta este mândră tare după ce a apărut pe unul dintre ecranele din Times Square, New York.

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:


Citește și: De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă.

Citește și: Cum arată Albert Iovan, fiul lui Adrian Iovan.

Citește și: Loredana Groza spune că nu are operații estetice:

Prin această apariție finanțată, Ștefania și-a făcut reclamă la costumele de baie pe care le vinde online.

Uite, mama, tata! Am reușit și promit că pot mai mult‘, a spus Ștefania pe Instagram.

Și Speak este mândru de reușita iubitei sale și o susține în permanență cu tot ce își propune. „O zi specială! Am făcut-o și pe asta!’, a spus artistul pe rețelele sociale.


Ștefania, totul despre nunta cu Speak

Ștefania a dezvăluit câteva detalii cu privire la modul în care și-ar dori să arate totul, mai ales că Speak a declarat deja că va lăsa organizarea în mâinile ei. Ștefania a precizat că și-ar dori ca nunta să aibă loc la un castel sau…în grădină, în stil american.


Tânăra a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat cum a pus totul la cale, chiar înainte de a pleca din țară, dat fiind că și-a dorit încă de la început să fie o cerere unică.

„Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult, a declarat Speak la XNS.


Ștefania a acceptat extrem de emoționată, iar acum are o nuntă de organizat: „E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze, declara artistul.

Vezi şi Times Square din New York – curiozități și lucruri mai puțin știute!