Iubita lui Dani Oțil - și cu banii luați, și înjurată de fani! Gabriela Prisacariu este la capătul răbdării: "Oameni frustrați!"

.

Ceea ce părea să fie o problemă care să atragă compasiunea fanilor săi, iată că a este un motiv ca lumea să-i sară în cap Gabrielei Prisacariu. Iubita lui Dani Oțil este într-un scandal cu fanii de pe rețelele de socializare, deși ea este o victimă a unei înșelătorii și nicidecum personajul negativ din poveste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a povestit fanilor săi de pe Instagram că a fost țepuită de un magazin online, Gabriela a avut parte de val de ură din partea celor care o urmăresc. Blonda și-a comandat câteva haine, însă ceea ce a primit nu coincide cu ceea ce a comandat. Fanii îi reproșează, însă, că este vina ei.


Extrem de nervoasă, iubita lui Dani Oțil i-a pus rapid la punct pe toți cei care au criticat-o ori au jignit-o.

‘Pentru oamenii frustrați de pe Instagram meu este un buton, unfollow. Nu vă place moaca mea, dați unfollow, block. Nu trebuie să mă urmăriți dacă nu mă placeți. Vă pup! Și știți vorba aia? Pe Instagram meu, fac ce vreau eu, bine? Pa!’, a fost mesajul Gabrielei Prisacariu, transmis pe contul său de Instagram.


Ce a pățit iubita lui Dani

‘Dacă până acum v-am făcut diverse recomandări de unde vă puteți cumpăra diverse hăinuțe, accesorii, astăzi vreau să vă fac o recomandare de unde să nu vă cumpărați nimic. Ideea este următoarea. Am văzut pe un site un set care mie mi-a plăcut foarte mult, l-am comandat, l-am plătit. Mi-a ajuns setul care, bineînțeles, nu era pe dimensiunile mele așa cum mi s-a promis. Le-am spus oamenilor și mi-au zis că-mi vor trimite altul.’, a povestit Gabriela pe Instagram.


Se pare că de mai bine de două săptămâni, blondina este dusă cu ‘zăhărelul’.

‘A trecut o săptămână, coletul nu a ajuns. Dn punctul lor de vedere, era o problemă cu curierul. A mai trecut încă o săptămână și de trei zile nu mi se mai răspunde la mesaje, surpriză! Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj? Nu este vorba de o sumă foarte mare, repet.’, a adăugat iubita lui Dani Oțil.