Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii: „N-o mai ține în brațe, că așa o obișnuiești”

 Ifrim Georgiana
.

Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii. La începutul lunii octombrie, iubita lui Codin Maticiuc a adus pe lume cea de-a doua fiică a cuplului, pe Ilinca. Pe rețele de socializare, Ana Pandeli a publicat mai multe imagini cu mezina familiei și a fost criticată de unii internauți pentru modul în care alege să-și crească copiii. Tânăra mămică a luat atitudine și le-a transmis un mesaj celor care i-au dat sfaturi cu privire la modul în care ar trebui să-și îndeplinească rolul de mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii. Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună două fiice, pe Smaranda și Ilinca. Din relația anterioară, iubita lui Codin Maticiuc mai are un băiețel. De curând, tânăra mămică a fost criticată în mediul online pentru modul în care își îndeplinește rolul de părinte, iar aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dat replica internauților.

co9-1co9-1

Povestea de dragoste dintre Codin Maticiuc și Ana Pandeli a început în urmă cu mai bine de doi ani. La începutul relației, cei doi au fost destul de discreți, însă acum se pozează din ce în ce mai mult împreună. Iubita omului de afaceri este destul de activă în mediul online, însă de curând a fost deranjată de comentariile făcute de unii internauți.

Citește și: Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli: „Întodeauna m-am gândit”

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță: „Cea mai importantă persoană din viața ta”

Citește și: Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel…'

Citește și: Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire'

Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii

Pe contul de Instagram, Ana Pandeli are o comunitate impresionantă, formată din zeci de mii de urmăritori. Iubita lui Codin Maticiuc obișnuiește să posteze fotografii cu cei trei copii și a fost sfătuită de unii internauți să nu-și învețe mezina în brațe. În replică, bruneta a făcut publică o fotografie în care o ține la piept pe Ilinca, alături de un mesaj care îi vizează pe cei care o critică pentru modul în care își îndeplinește rolul de mamă.

„N-o mai ține în brațe că așa o obișnuiești. Perfect atunci, că eu aș trăi doar cu ea în brațe și pare că nici ea nu este mai fericită în alt loc', a scris Ana Pandeli în descrierea fotografiei.

Ulterior, Ana Pandeli a mai postat o fotografie cu fiica ei alături de următorul mesaj: „Singura nefericire a dimineților e că nu am 6 mâini'.

Codin Maticiuc a postat prima imagine cu fiica lui când a împlinit 6 luni

Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli, au convenit să posteze primele imagini cu fiica lor atunci când Ilinca împlinește șase luni.

„În patru zile fetița mea cea mică, Ilinca, împlinește șase luni de zile și-mi iese și mie autorizația de postări. Am depus această autorizație la primăriță (nevastă-mea) cu câteva luni înainte să se nască (aici și eu șmecher). Mare luptă a fost că nu prea a fost de-acord, dar eu aveam PUG și PUZ de la Smaranda luate și n-a mai avut cum să n-o emită. Așa că, internet pregătește-te, vine ILINCA!'.

Cum a cucerit-o Codin Maticiuc pe Ana Pandeli

„În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: „cum a cucerit-o Codin pe Ana'. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic. Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.(…)', a susținut Codin Maticiuc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton