Iubita lui Alex Erlich, reacție emoționantă după moartea acrobatului: "Mă iubești în continuare"

.

Alex Erlich a căzut în gol, de la 9 metri, pe 5 februarie 2021, iar decesul a survenit pe 24 martie, în urma unei hemoragii nazale puternice, deși fusese externat, după operația la picior și părea că își revine total. Iubita acrobatului este devastată de pierderea celui pe care îl numea sufletul ei pereche.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mioara Igna este cea care și-a salvat iubitul în primă fază. Alex Erlich declara, după ce a ieșit din comă, în urma căzăturii din 9 martie, că vocea iubitei sale l-a readus la viață. Când toată lumea se bucura că tânărul a scăpat din acea grea încercare și a mai primit o șansă la viață, s-a stins.


Mioara, femeia pe care acrobatul Alex Erlich a divinizat-o, până în ultima clipă a vieții, este copleșită de durere.

‘Ai plecat în lumea cealaltă, dar conexiunea cu mine nu ai dezactivat-o, pentru că mă iubești în continuare. Alex și-a căutat perfecțiunea sensului vieții în tot ceea ce făcea. Mai departe, Alex l-a ales pe Dumnezeu. Aici, pe pământ, a făcut tot ceea ce se putea. Te iubesc, suflet minunat!’, a scris Mioara Igna, zilele trecute, pe Facebook.


Tânăra a și postat o serie de fotografii cu ei, realizate în timpul repetițiilor pentru ‘Roata Morții’, număr care, de altfel, avea să-i aducă sfârșitul lui Alex Erlich.

Prietenii o încurajează să treacă peste cumplita tragedie, care s-a întâmplat în arena Circului, în timpul repetițiilor.

Citește și: Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite.Deține un restaurant

Citește și: Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite.’Cine ești tu să…’


Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului.Cum se simte soția lui Denis Ștefan

Cu câteva zile înainte ca inima lui să mai bată, Alex a oferit un interviu pentru impact.ro, în care dezvăluia detalii despre accident.

‘Strigătul disperat al iubitei mele, Mioara Igna, m-a întors la viață. Am deschis ochii, m-am chinuit să respir, știam că, dacă nu fac asta, voi muri. Simțeam cum sunt tras în lumea de Dincolo.

Sunt acasă, fac recuperare la piciorul operat, timp de 6 săptămâni trebuie să stau cuminte, a trecut deja o lună de la operație. Merg cu ajutorul unui cadru, evoluez bine. Am ochiul inflamat și sunt cam răgușit, de la intubare, dar nu e ceva grav, îmi va reveni vocea, iau niște pastile. D-abia aștept să revin la Circ!’, spunea Alex.


Tot atunci, Alex a povestit și despre periculosul număr ‘Roata Morții’:

‘M-am prăbușit de la 9 metri, s-a desprins o carabină, de la sistemul de siguranță, în timpul antrenamentului la ‘Roata Morții’. Este un număr de adrenalină maximă și, în primul rând, trebuie să ai curaj, este cel mai greu numărul de circ. Trebuie să nu ai frică deloc și să fii conștient că pericolul este la un pas distanță. Trebuie să învârți tu roata, altfel, te învârte ea’.