Iubita lui Alex Erlich, acrobatul care a murit după ce a căzut de la 9 metri, a revenit la circ: "Înger drag"

.

Au trecut șapte luni de la moartea lui Alex Erlich, acrobatul care a murit după ce a căzut de la 9 metri, în timpul repetițiilor. Devastată de pierderea bărbatului care urma să-i fie soț, iubita lui Alex a reușit abia acum să revină la circ. Din păcate va performa singură în noua stagiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au redeschis porțile Circului din București, astfel că artiștii au revenit în arenă. Pentru Mioara Igna, care făcea echipă cu regretatul acrobat Alex Erlich, nu a fost deloc ușor să-și reia activitatea în locul unde iubitul ei s-a păbușit în gol. Mioara a făcut o reverență, la finalul spectacolului, în aplauzele spectatorilor, în amintirea omului drag, care acum o veghează din Cer.


‘Mă înclin, în fața ta, înger drag. În memoria ta. Te iubesc!’, a spus ea, potrivit impact.ro.

Logodnica lui Alex îi păstrează vie amintirea, pe conturile sociale, unde postează momente din activitatea lor artistică, dar și frânturi din povestea de dragoste, fotografii din momentele lor fericite, din spectacolele în care au strălucit împreună pe scenă.


‘N-am cerut vieții nimic.Tot ceea ce am avut ai fost tu și mi-a fost smuls’, ‘Viața este fragilă în clipa asta ești, în clipa următoare te-ai dus! Cortina s-a închis, dar nu și sufletul meu ! Sensul vieții ai fost și vei fi! Sunt cu tine, lângă tine, tot mereu!’, ‘Te iubesc până la marginea Universului. Infinit' – sunt câteva dintre mesajele postate de Mioara.

Prietenii și fanii o încurajează să treacă peste cumplita despărțire.

Citește și: Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor.Primele imagini din locuința artistului


Citește și: De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea:„Singurul motiv de nemulțumire era acela că…

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…

Alex Elrich spunea că Mioara l-a scos din ghearele morții

Alex îşi revenise după accident, respira singur. Ba chiar ne-a vorbit, despre acel episod, cu detașare și cu o doză de umor. Recunoștea că iubita lui, Mioara, îl întorsese dintre cele două lumi, strigându-l să n-o părăsească. Alex Erlich ne acordase un interviu pentru impact.ro, cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârșit:


‘Mioara m-a smuls din ghearele morții, simțeam cum mă aflu între două lumi, ceva mă trăgea în lumea de Dincolo. Nu am coșmaruri, în urma accidentului, nu am nevoie de un psiholog, sunt puternic, d-abia aștept să revin la numărul meu preferat ‘Roata morții’, chiar dacă, în timpul antrenamentului, m-am prăbușit. Circul este viața mea, noi, acrobații, suntem căliți, știm că există și riscuri, ni le asumăm’.

Din păcate, medicii îl externaseră mult prea devreme, starea sa de sănătate deteriorându-se rapid.


Potrivit medicilor legiști, cauza decesului a fost hemoragia nazală masivă.

Adrian Daminescu a desființat numărul ‘Roata Morții’, care l-a ucis pe Alex Erlich

Adrian Daminescu, directorul Circului Metropolitan București, a decis să excludă din program periculosul număr acrobatic:


‘Am decis să punem stop acestui exerciţiu foarte dificil. Hotărârea mea vine ca urmare a faptului că acest gen de exerciţii, pe cât de spectaculos, este şi foarte periculos. Înaintea lui Alex Erlich, am aflat că un alt acrobat s-a prăpădit tot în urma unui accident produs. Ca atare, cât timp voi ocupa funcţia de manager general al Circului, nu mai avem.

El a mai fost de altfel suspendat, dar predecesorul meu, regretatul Bogdan Stanoevici, a crezut că e indicată repunerea sa în spectacolele de circ!’, a precizat Adrian Daminescu.