Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la Survivor 2023: „Mi-ar fi greu îi spun să stea acolo”

 Ifrim Georgiana
.

Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la „Survivor România' 2023. În ultima ediție a reality show-ului de la ProTV, artistul de trap a susținut că își dorește să fie propus spre eliminare, motivând că nu se poate adapta condițiilor din Republica Dominicană și că dorul de casă este mult prea mare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Eliza Maria, partenera de viață a concurentului, a făcut primele declarații despre relația lor, mărturisind că își va susține iubitul indiferent de alegerea pe care o va face. Iată ce părere are tânăra!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheboasă și Maria Luiza se cunosc de la o vârstă fragedă și formează un cuplu de câțiva ani. Spre deosebire de iubitul ei, tânăra este este mai rezervată și are o comunitate destul de mică de urmărtori pe rețelele de socializare. La testimonialele de la „Survivor România' 2023, artistul de trap i-a făcut o adevărată declarație de dragoste partenerei sale, promițându-i că vor pune bazele unei familii atunci când se va întoarce acasă. Acesta i-a îndemnat pe telespectatori să nu-l voteze, căci nu își dorește să-și prelungească șederea în Republica Dominicană.

ghb1ghb1

Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la „Survivor România' 2023. Maria Luiza a susținut că îl cunoaște pe artist din copilărie și că nu au fost niciodată despărțiți pentru o perioadă atât de lungă de timp. Adesori, tânăra a fost văzută la spectacolele lui Gheboasă.

Citește și: Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria:„Vreau să-i dăruiesc un copil'

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Citește și: Adela Popescu prezintă emisiunea La Măruță, cât timp Cătălin lipsește din cauza problemelor medicale:”Noi am mai trecut prin momente dificile”

Citește și: Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat:„Noi făceam un real efort să fim împreună'

Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la Survivor 2023

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Maria Luiza a făcut primele declarații despre dorința iubitului ei de a fi eliminat din emisiunea „Survivor România' 2023. Aceasta a mărturisit că își va susține partenerul în orice decizie, fiind de părere că acesta nu a luat în calcul toate situațiile cu care se va confrunta în Republica Dominicană.

 „Nu știa unde emerge. A avut timp doar 3-4 zile să se gândească unde pleacă. Noi suntem împreună de când eram copii, am mai avut certuri, ne-am mai despărțit. E greu să stăm despărțiți. Nu suntem obișnuiți, suntem împreună peste tot, niciodată nu am stat atât de mult despărțiți', a spus Luiza, iubita lui Gheboasă de la „Survivor România' 2023.

„Eu îl vreau acasă'

Maria Luiza se gândește la sănătatea psihică a partenerului ei, motiv pentru care nu îl poate încurajeaza să rămână în competiție. Gheboasă a recunoscut că dorul de casă este mult prea mare pentru a face față probelor din cadrul competiției.

„Mi-ar fi greu îi spun să stea acolo să fie puternic. Eu îl vreau acasă. Mă uitam în comentarii și oamenii spuneau că vor să îl țină acolo și cred că își va reveni. Îmi doresc să vină acasă. Dacă el nu se simte bine acolo, mâ gândesc la el și la sănătatea lui psihică', a adăugat aceasta.

 „Nu mai pot să stau fără soția mea'

În ediția de marți a emisiunii de la ProTV, Gheboasă și-a cerut eliminarea din cadrul competiției. Acesta a recunoscut că nu face față condițiilor din Republica Dominicană și că nu poate da tot ce are mai bun. Mai mult, artistul de trap i-a promis partenerei sale, Maria Luiza, că își vor întemeia o familie când se va întoarce în România.

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. Mă gândesc numai la nevasta mea, gândul că nu sunt cu ea mă face să merg acasă în secunda doi. Rog toți oamenii care se uită la mine să nu mă voteze, nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea și fără oamenii de acasă. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să îi dăruiesc un copil. Nu m-am simțit confortabil aici și de asta nu am fost eu Gheboasă cel de acasă', a declarat artistu, în cadrul emisiunii de la ProTV.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton