Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor: "E un bărbat..."

 Dumba Gabriela
.

Iubita lui Daniel Pavel a făcut primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor! Ana Maria Pop a fost un real ajutor pentru Daniel Pavel cât timp el a fost plecat în Republica Dominicană și spune că totul a meritat pentru că prezentatorul Survivor este un bărbat romantic, care o face fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor. Daniel Pavel s-a despărțit de Marina, femeia cu care se logodise, chiar înainte de a face nunta. Vedeta de la PRO TV o ceruse în căsătorie, însă au decis să se separe. Ulterior, prezentatorul a cunoscut pe Ana Maria Pop, cea cu care acum are o relație. Ce spune iubita lui Daniel Pavel despre relația cu prezenzatorul Survivor.

42343424234342

Iubita lui Daniel Pavel, primele declarații despre relația cu prezentatorul Survivor

Povestea lor de dragoste a început în toamna anului trecut și a pornit dintr-o prietenie. Iubita lui Daniel Pavel susține că partenerul ei este un bărbat romantic și puternic.

„Este un bărbat romantic, nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic, care știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil', a spus Ana Maria Pop la Prima TV.

De asemenea, Daniel a vorbit despre relația pe care o are cu fosta iubită a lui Horia Tecău. „Relația noastră a început undeva în toamnă, a pornit ca o prietenie de cunoaștere. Planurile sunt să ne dezmeticim, să vedem despre ce e vorba în jurul nostru, să facem totul cu pași ușor', a spus prezentatorul TV.

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…’

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:'Vezi că ăsta vrea să te…'

Prezentatorul Survivor, susținut de iubita lui cât timp a fost în junglă

Ana Maria Pop a fost un real ajutor pentru Daniel Pavel cât timp el a fost plecat în Republica Dominicană. Ea a fost cea care l-a ajutat cu sfaturi legate de vestimentație, astfel că aparițiile sale pe micul ecran să fie impecabile.

„Chiar și în junglă, înainte de filmări, ne prindeam cu un videocall. Îmi spunea că merge mai bine tricoul ăsta cu tricoul ăsta și tot felul de alte sfaturi', a declarat Daniel Pavel.

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel de la Survivor

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță.

În anul 2014, iubita lui Daniel Pavel a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor', o producție care a fost prezentată la Cannes. În prezent, Ana Maria este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

În urmă cu câteva luni, Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel, a început să posteze diverse fotografii în care apare alături de un bărbat.

Aceasta nu i-a dezvăluit niciodată chipul, rezumându-se doar în a-i fotografia diferite părți ale corpului, cum ar fi mâinile sau picioarele. La o privire mai atentă, după tatuajele imprimate pe brațul „misteriosului mascul’ ne putem de seama că este nimeni altcineva decât prezentatorul de la Survivor.

În preajma Sărbătorilor de iarnă, pe 18 decembrie 2021, Ana Maria Pop a postat o fotografie cu bradul ei, în care e agățat un glob pe care e inscripționat numele „Daniel’. La acea vreme, ea le transmitea un mesaj tuturor sărbătoriților, referindu-se, cel mai probabil, și la iubitul ei.

„Zi Binecuvantata, Sf. Cuv. Daniil Sihastrul 🙏🏼💫 Sa ne ajute pe toti sa zambim sanatosi in prag de Sarbatori! La Multi Ani, sarbatoritilor’, scria atunci Ana Maria Pop pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton