Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții: „Nu mai am lacrimi să plâng”. Bebelușul lor a rămas orfan de mamă

 Miniosu Alexandra
.

Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții lor. Artistul, cunoscut ca starul X Factor UK, este îngenuncheat de durere, după ce Dani Hampson, viitoarea lui soție, s-a stins chiar în dimineața zilei în care urmau să se căsătorească. Cei doi au împreună un fiu de numai opt luni. Micuțul a rămas acum orfan de mamă. Iată cum a dat vedeta vestea tragică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții lor. Femeia s-a stins din viață la doar 34 de ani, în dimineața zilei în care urmau să se căsătorească. Astfel, din păcate, cea mai fericită zi din viața lor a devenit o adevărată tragedie. La doar 28 de ani, artistul, cunoscut ca starul X Factor UK, a văzut-o pe viitoarea lui mireasă și mama fiului lui de 8 luni murind în ziua în care trebuiau să-și unească destinele.

tom-mann-iubita-murit-1tom-mann-iubita-murit-1

Tom Mann, membrul trupei Stereo Kicks, a făcut anunțul cutremurător pe rețelele de socializare. În urmă cu scurt timp, starul X Factor UK a dezvăluit că mama băiatului său de doar 8 luni a murit la 34 de ani, chiar în dimineața în care urmau să facă nunta și să-și unească destinele pe vecie.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: Vlad Gherman, declarația care ar putea să o deranjeze pe Cristina Ciobănașu:”E prima oară când am o relație cu o femeie…”

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…'

Citește și: Cine este David Popovici, campion mondial la înot. Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge aici:”Am ajuns la piscină să-mi tratez scolioza”

Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții

Tom Mann a dezvăluit că cea care avea să-i devină soție, Dani Hampson, a murit sâmbătă dimineață, pe 18 iunie. Cântărețul nu mai are acum lacrimi să plângă și e în continuare în stare de șoc. Printre altele, el a promis că va purta verigheta pentru totdeauna, în semn al iubirii necondiționate pentru mama fiului său.

„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani – cel mai bun prieten al meu, cea care a însemnat totul pentru mine, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă pe veci.

Nu mai am lacrimi să plâng. N-am reușit să ajungem la altar, nu am ajuns să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că știi că ai fost întreaga mea lume și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle.

Voi purta această verighetă pe care trebuia să-o port întotdeauna ca semn al iubirii mele necondiționate pentru tine', a mai scris Tom Mann pe Instagram.

„Sunt complet distrus'

După moartea logodnicei lui, Tom Mann trebuie să se ocupe de acum de unul singur de creșterea fiului lor. Micuțul Bowie are doar 8 luni.

„Sunt complet distrus încercând să înțeleg ce s-a întâmplat și sincer nu știu încotro să o iau, dar știu că trebuie să folosesc orice putere mi-a mai rămas pentru băiețelul nostru.

(…) Promit că voi face totul pentru a-l crește pe Bowie așa cum ne-am dorit întotdeauna. Îți promit că va știi cât de uimitoare a fost mama lui. Promit să te fac mândră.

(…) Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna', a mai scris el.

Conform Dailymail, Danielle Hampson, care a lucrat ca publicist, nu avea probleme de sănătate de care să se știe. Deocamdată, cauza morții iubitei lui Tom Mann nu e cunoscută.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton