Îţi vine să crezi că au aceeaşi vârstă? Uite ce diferenţă e între aceste vedete!

 Adina Rosetti
.

Pentru unele vedete timpul pare să treacă mai încet decât pentru oamenii obişnuiţi, astfel că sunt în formă maximă şi arată de milioane la vârste destul de înaintate. Totuşi, sunt şi vedete care arată rău pentru vârsta lor. Iată pozele!

 

v_vin_diesel_phillip_81ae4179b5
Foto: Northfoto

Îţi vine să crezi că Vin Diesel, care a făcut furori în „The Fast and the Furious” sau „Triple X”, are deja 46 de ani? Din fericire pentru el, arată mult mai tânăr. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre Philip Seymour Hoffman, care are tot 46 de ani, dar arată ca un bunic.

Diferenţa este mare şi în cazul Chuck Norris – Al Pacino. Lăsând la o parte bancurile care îl au ca personaj principal, trebuie să recunoaştem că anii de sport l-au ajutat mult pe Chuck Norris, care la 73 de ani are încă o siluetă atletică. Probabil îl ajută şi barba, care îi ascunde ridurile. Al Pacino are aceeaşi vârstă, dar o arată din plin.

 

RTEmagicC_v_chuck_norris.jpg

 

 

Citeste continuarea pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton