Ispita Nicoleta de la INSULA IUBIRII a fost condamnată la închisoare

 Dumba Gabriela
.
Nicoleta DragneNicoleta Dragne

Pe numele său din buletin Nicoleta Cătălina Dragne, ispita blondă de la INSULA IUBIRII a fost la un pas să meargă la închisoare după ce a primit o condamnare cu suspendare pentru că a condus cu permisul suspendat. Evenimentul a avut loc în 2016, iar Nico a reușit să scape de pedeaspsă cu doar 150 de ore muncite în folosul comunității.

 

Ispita Nicoleta de la INSULA IUBIRII a fost condamnată pe data de 7 iunie 2017, de o instanţă din Kent, Anglia, la 3 luni de închisoare cu suspendare, după ce în martie 2016 a fost prinsă la volanul unui automobil Mercedes în localitatea Maidstone având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, ea a depăşit viteza legală. Nicoleta a pledat vinovată în instanţă.

A treia oară ispită

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită la INSULA IUBIRII pentru a treia oară, chiar dacă în urmă cu ceva timp infirma prezenţa sa în reality show-ul de la Antena 1, motivând că se află într-o relaţie. Îndrăgostită tot de o ispită, Nico s-a răzgândit şi a acceptat să fie ispită şi în sezonul 5 al emisiunii.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton