Ispita Nico de la INSULA IUBIRII s-a cuplat cu fostul soț al Mădălinei Pamfile. Blonda ar fi și însărcinată!

.

Nico, una dintre ispitele cu ștate vechi de la Insula Iubirii, s-a cuplat cu fostul soț al Mădălinei Pamfile și, mai mult, ar fi și însărcinată. Bruno a fost și el ispită pentru cuplurile care au mers în Thailanda să-ți testeze fidelitatea, în sezonul patru al show-ului.


„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine’, a mărturisit Nicoleta Dragne în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Norocosul este Bruno Alin Vlad, un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat doar câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii pentru că nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!’, l-a scuzat Nico.

De când sunt împreună, Nico face drumuri foarte dese la Timișoara, însă blonda spune că situația este una temporară, până când va fi renovat apartamentul ei din București și se vor muta împreună aici.


Întrebată de Capatos dacă își dorește un copil, Nico a spus DA fără să stea pe gânduri, însă gestul său de a-ți atinge burtica a fost imediat interpretat de moderatorul Xtra night show. „Mulțumim că ai trecut pe aici să ne spui că ești însărcinată!', i-a spus Capatos, iar Nico nu l-a contrazis.

Bruno a fost soțul
Mădălinei Pamfile, cei doi fiind căsătoriți doar doi ani, din 2015 până în
2017. Apropiaţii brunetei declarau, atunci, în presa de scandal că, înainte de
divorţ, Mădălina ar fi primit 25.000 de euro de la Alin ca să-şi deschidă un
salon de înfrumuseţare în Bucureşti.


Între timp,
Mădălina și-a refăcut viața cu un alt bărbat și este mămica unei fetițe, iar
gurile rele spuneau că bruneta era deja însărcinată în momentul divorțului de
Bruno.