Ispita Maria de la Insula Iubirii a ajuns la spital, mușcată de o maimuță: "Categoric am avut o vină"

.

Ispita Maria de la Insula Iubirii a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de o maimuță. Maria își asumă partea ei de vină și spune că s-a apropiat mult prea mult de maimuță. Inițial, ispita Maria a tratat superficial mușcătura, dar medicul i-a explicat că trebuie să urmeze un tratament special într-o astfel de situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ispita Maria de la Insula Iubirii se afla la o întâlnire cu Rey atunci când s-a petrecut incidentul. La început, Maria nu a conștientizat gravitatea mușcăturii, însă în cele din urmă a ajuns la spital unde i s-a administrat tratamentul recomandat în astfel de situații.

Ispita Maria de la Insula Iubirii a fost mușcată de o maimuță


Rey și ispita Maria au mers să se plimbe prin oraș și au dat de maimuțe care au încercat să le fure pungile cu cadouri. În timp ce ispita Maria a vrut să se joace cu ea, animalul i-a furat mâncarea și a mușcat-o. Aceasta a ajuns la spital și a alat ce presupune tratamentul pe care trebuie să-l urmeze.

„M-am jucat cu o mimuțică, i-am dat de mâncare, l-a început nu a fost agresivă, după ce mi-a luat mâncarea din mâna m-a mușcat. Categoric am avut o vină. E asumată. Fiind o mușcătură superficială, am tratat-o ca atare, ceva superficial.


Am primit ajutor acolo, până am ajuns la spital. Când am ajuns s-a schimbat situația.

Doctorul mi-a prezentat ce înseamnă această mușcătură, ce înseamnă tot tratamentul, vaccinuri în decurs de multe zile. M-a pus pe gânduri, dar sunt bine’, explică ispita Maria.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor are o nouă iubită!Cine l-a cucerit după despărțirea de logodnică / EXCLUSIV

Citește și: Cine câștigă Survivor 2022?Casele de pariuri au listat preferații


Citește și: Cabral și Cătălin Măruță, schimb de replici, în direct, la TV:„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine

Și partenerul ispitei Maria a avut de furcă la întâlnirea cu maimuțele

„M-am bătut cu maimuța pe cadouri, era foarte agresivă, nu mi-e frică de animale și m-am dus și am luat pungile’, spune Rey.

Pe de altă parte, Rey i s-a confesat Mariei despre sentimentele pe care le are concurentul atât pentru iubita lui, Lavinia, cât și pentru ispita Eda.

„Sunt bine. Sunt fericit că am aflat niște chestii despre mine, despre relația mea și asta mă bucură, pentru că pentru asta am venit. Vis a vis de Eda am avut o atracție mai mare, mai ales după ce mi-a zis că este unguroaică. Îmi place să fiu bărbatul care este hotărât, care știe ce vrea, bărbatul pe care să te poți baza, nu neapărat să conduc.


Eu am venit aici cu un gând, împreună cu ea. Aș fi ipocrit să zic că n-o iubesc, că nu simt, că nu mă doare, e ipocrizie să zici asta. Nu o iubesc în sensul în care nu pot să concep cum o persoană nu poate să accepte o schimbare vis a vis de persoana respectivă. Ea nu a acceptat, nu acceptă’, a mărturisit Rey.

„Dacă e iubire, e acceptare’, i-a explicat ispita Maria Vornicu, în dorința sa de-a arăta că nu doar Lavinia nu l-a acceptat pe deplin așa cum e, ci și el la rândul lui a avut lucruri pe care nu le-a acceptat la iubita lui.


Cine e Maria Vornicu, ispită la Insula Iubirii 2022

Maria Vornicu are 37 de ani și este una dintre cele zece ispite feminine de la Insula Iubirii 2022.

Maria Vornicu este însoțitoare de zbor și se poate încadra perfect în tipologia femeii puternice, sigure pe ea și pe ceea ce poate face. Maria Vornicu a recunoscut că a înșelat în relații, dar a și fost înșelată la rândul ei.


„Cred că o să fie palpitant, incitant, altceva. Sunt aici și vreau să iau tot ce pot să iau de aici„, spunea Maria înainte să-și ia în primire rolul de ispită la Insula Iubirii.