Ispita Irina de la INSULA IUBIRII: “Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda!”

.

Irina Stroia, ispita de la Insula, care l-a sedus pe Bogdan, cel mai controversat concurent din show-ul matrimonial de la Antena1, a dezvăluit că mama ei a făcut stop cardiac atunci când i-a spus că pleacă în Thailanda.

„Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii', a spus ispita Irina la Antena Stars.


Irina este blonda care i-a sucit minţile lui Bogdan, unul dintre concurenţii cu cel mai controversat comportament de pe Insula Iubirii. Irina Stroia susţine că în show-ul de la Antena 1 este mai greu decât pare şi nu tot este despre petreceri şi plaje exotice.

„Pe insulă este mult mai greu decât pare. Este foarte mult stres şi ore puţine dormite. Am fost înscrisă la casting de către un prieten bun din copilărie, ca mi-a spus că sunt o fire certăreaţă şi m-aş descurca acolo. Bineînţeles că am avut o mică ceartă cu el când am aflat ce a făcut, apoi am acceptat. În primele zile, întrebam producătorii ce trebuie să fac. Nu ştiam exact. Ei mi-au spus să fiu naturală, apoi totul a decurs foarte bine', a declarat Irina.


În viaţa de zi cu zi, Irina (23 ani) este stilist de gene şi consultat estetic. Până la 23 de ani a avut doar o relaţie serioasă, de un an şi jumătate, care a foarte aproape de a se solda cu o nuntă: „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget, m-a cerut de la părinţi, chiar şi de la tatăl meu care este separat de mama, iar la o lună după acest gest, când ne pregăteam de nuntă, l-am prins cu alta. Nu a ştiut să-şi explice gestul. De atunci am mai avut o singură încercare să-mi refac viaţa', a spus ispita, potrivit spynews.ro.