Ispita Bianca Roman de la INSULA IUBIRII s-a despărțit de iubitul politician. Primele declarații ale roșcatei din partidul lui Ponta

.

Bianca Roman, ispita de la Insula Iubirii, care anunța, la începutul lui septembrie, că s-a înscris în politică, în partidul lui Victor Ponta, își anunță fanii de pe Facebook că s-a despărțit de iubitul politician. În primele declarații despre momentul în care i-a spus adio bărbatului despre care spune că era mult prea slab pentru ea, roșcata înșiră motivele pentru care preferă să fie singură.

„Am avut curajul să pun capăt unei relații în care numai eu eram sarea și piperul, eu organizăm toate evenimentele, distracțiile, ieșirile, persoană a doua era doar o umplutură care bineînțeles mă iubea și pe bună dreptate, din moment ce bifăm toate căsuțele.


Am folosit și eu cuvântul „Te iubesc ' fiindcă iubeam momentele create de mine, dându-mi seama, într-un final că dacă mă opresc în a creea, nu se mai întâmplă nimic, totul devine monoton și plictisitor, mut, ori eu și nimeni nu poate așa.

Rămân cu un respect față de trecut și prin această postare îmi doresc să nu mai am întrebări în privat referitor la această situație. Eu sunt împăcată sufletește pentru că, la insistențe, acum o lună, am mai dat o șansă, dar nu se schimbase nimic. Am iubit cât am simțit!', a scris Bianca Roman, pe Facebook.


Fostul iubit este și el politician

Iubitul Biancăi este și el implicat în politică, fiind membru PMP și consilier local în Brașov.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ‘Bună, România!’, de la B1 TV, Bianca Roman a explicat de ce a decis să intre în politică.

‘După ce am devenit mamă m-am hotărât să intru în politică pentru că înainte de lucrul acesta nu mi s-a părut atât de important, nu am dat atât de multă importanță unui vot. Având în vedere că am un copil și am mai multă responsabilitate acum, îmi dau seama cât de important este un vot.


Vreau să-i ofer un viitor frumos copilului meu și am încredere în domnul președinte Ponta. Suntem la început de drum. Dintre toți politicienii pe care eu îi cunosc și atâta politică cât știu eu, mi se pare că domnul Ponta este un om cu picioarele pe pământ. Faptul că domnia lui și-a dat demisia când a fost cazul Colectiv mi s-a părut un lucru demn, ceea ce nimeni n-a făcut’, a susținut Bianca Roman.