Ispita Anuryh de la Insula Iubrii, la un pas de a fi violată când avea 17 ani: „Am fost sechestrată în baie...”

.

O mai țineți minte pe Anuryh, fostă ispită la Insula Iubirii? În adolescență, bruneta a trecut prin clipe de coșmar când a fost la un pas de a fi violată. Anuryh își amintește cu groază perioada în care era dansatoare în Centru Vechi din București și teama pe care o simțea seară de seară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anuryh, fosta ispită la Insula Iubirii, avea doar 17 ani atunci când a început să fie dansatoare într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Momentele prin care a trecut în acea perioadă îi dau și acum fiori reci, deși au trecut zece ani de atunci.


„Am început ca animatoare. Și înainte eram într-un grup de dansam streetdance. Primul a fost in Centru Vechi. Era o ghenă, iar eu am crezut că e un casting să ne cheme să dansăm. Erau numai fete care arătau foarte bine.


A venit patronul care m-a plăcut, era turc. Și am început să fiu animatoare. Atunci am învățat să dansez pe tocuri. Am slăbit 15 kg într-o lună, dar de acolo a pornit totul. Aveam 17 ani’,a spus Anuryh, fosta ispită de la Insula Iubirii, la Antena Stars.

Citește și:

Mircea Moldovan de la Insula Iubirii, primele imagini cu noua iubită. Cine este bruneta care i-a furat inima

Cum arată acum Bogdan Oancea de la Insula Iubirii. Cel mai controversat concurent, de nerecunoscut

Îl mai ții minte pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii? Cu ce se ocupă acum și cum arată iubita lui actuală


Anuryh de la Insula Iubirii: „Era să fiu violată’

Anuryh a vorbit cu lacrimi în ochi despre întreaga experiență din perioada în care lucra ca animatoare. Pe vremea aceea, bruneta era nevoită să se apere singură de bărbații care au încercat să o agreseze, iar la un moment dat s-a aflat la un pas de viol.

„Eu m-am simțit exact ca oaia aia de o arunci în gura lupilor. După fiecare eveniment plângeam și eram fiartă. Erai judecat, pus la colț. M-am trezit cu costume tăiate, cu tocuri aruncate prin wc. Nu a fost deloc roz. Am fost sechestrată în baie, era să fiu violată.


Te bați cu bărbații în club ca să scapi, pentru că sunt paznici prieteni cu unii care sunt mafioți. A trebuit să fug printr-o ușă în spate’, a mai spus Anuryh.

Cu ce se ocupă Anuryh acum

Anuryh a lăsat în urmă dansul și acum este un MC extrem de apreciat, fiindcă știe să facă atmosferă, indiferent de loc sau de timp. Înainte de pandemie, ea muncea pe litoral, la diferite evenimente, prin cluburi.


Ea a debutat alături de Boier Bibescu, LLP şi Jon Băiat Bun pe „Hazu x Tobă x Basu', piesă ce a depăşit 10 milioane de vizualizări, urmată de colaborări de succes cu Anna Lesko („Ce m-aş face'), Rashid („dB') şi Alessandra („Tată').

Cel mai recent, vocea artistei a fost prezenţa pe hitul Fly Project – „Get Wet', lansând la scurt timp şi primul sau single solo – „In My Head'.