Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză. Cea mai îndrăzneață apariție

.

Irisha, ținută excentrică la Elle Style Awards 2022. În urmă cu o zi, a avut loc decernarea premiilor revistei Elle, cel mai spectaculos eveniment din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle al anului. Evenimentul a reunit vedetele din România și specialiști din industria modei, care au pășit pe covorul roșu și s-au întrecut în ținute extravangante. Pe lista invitaților, s-a aflat și Irisha, fosta concurentă de la „Bravo ai stil', iar vedeta a atras privirile tuturor celor prezenți. Iată ce outfit a purtat frumoasa brunetă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Irisha, pe numele său real Irina Ceban, este de profesie model și a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune. Vedeta din Republica Moldova s-a făcut remarcată în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Bravo ai stil!’, acolo unde și-a lăsat latura excentrică să iasă la iveală. Pe rețelele de socializare, bruneta a strâns o comunitate impresionantă și obișnuiește să posteze ținutele pe care le poartă în viața de zi cu zi. Recent, aceasta a luat parte la gala Elle Style Awards, acolo unde a furat privirile celor prezenți.


Irisha, ținută excentrică la Elle Style Awards. De-a lungul timpului, artista a reușit să se remarce prin aparițiile sale extravagante. Elegantă și plină de dezinvolură, vedeta a făcut furori la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Imaginile au fost postate pe Instagram, iar părerile au fost împărțite.

Citește și: Irisha, apariție wow în sacou și fără sutien, la VIVA! Influencers Party 2022.O ținută demnă se Fashion Week


Citește și: Cine este Irisha.Tot ce nu știi despre fosta concurentă Bravo, ai stil!

Citește și: Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale:„Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine’

Citește și: Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice:„Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal’

Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză


Pe 13 decembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc evenimentul ELLE Style Awards 2022. Invitații au fost nevoiți să respecte dress code-ul „Be yourself wearing your black suit’, iar vedetele s-au întrecut în idei îndrăznețe.

Irisha s-a aflat pe lista invitaților si a făcut furori pe covorul roșu. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni largi, decupați în partea de jos și strânși în talie cu o curea masivă. În partea de sus a țintei, vedeta s-a folosit de o curea pentru a-și acoperi sânii. Totodată, aceasta a purtat un sacou cropped și a accesorizat outfit-ul cu un buchet de trandafiri supradimensionat.


Pe contul său de Instagram, vedeta a postat mai multe imagini din cadrul evenimentului, iar părerile urmăritorilor au fost împărțite: „Mulțumesc din suflet tuturor. Am cea mai tare comunitate și vă iubesc mult. Mi-ați dat atâtatea mesaje frumoase, la un moment dat părea că e ziua mea. Apreciez din toată inima’.


Cum au reacționat fanii vedetei

După publicarea imaginilor, ținuta Irishei a fost discutată în secțiunea de comentarii. În timp ce unii au fost de părere că vedeta a respectat dress-code-ul, alții au criticat-o pentru alegerea făcută.

„The best!’, „Nu am cuvinte’, „Ești superbă, draga mea Irisha’, „Foarte tare tinuta’, „Cealalta curtea trebuia să o pui fără pantaloni, sa meargă asorteul’, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritori.

Sursa foto: Instagram