Irinel Columbeanu, executat silit. Primele declarații după ce a fost chemat în fața instanței: „Nu mă mai miră nimic”

.

Irinel Columbeanu a fost executat silit. Se pare că fostul milionar trece printr-o perioadă destul de delicată, din cauza problemelor sale financiare. În urmă cu scurt timp, fostul soț al Monicăi Gabor a fost chemat în fața instanțelor de judecată. Iată care este motivul! Omul de afaceri a făcut primele declarații în acest sens și susține că nu-l mai miră nimic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Irinel Columbeanu a fost executat silit. Totul din cauza problemelor sale financiare. Se pare că, în urmă cu scurt timp, acesta a fost chemat în fața instanțelor de judecată. Ulterior s-a aflat și motivul, dar și prima reacție a fostului milionar despre această situație. Spune el, a ajuns să nu-l mai mire nimic.

Se pare că Irinel Columbeanu are noi probleme financiare. După ce trei oameni de afaceri au solicitat radierea uneia dintre firmele fostului milionar, instanțele de judecată au admins cererea. Acesta lucru s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, după cum notează Spynews.ro.


Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor:'Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine'

Citește și: De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani’. Irinel Columbeanu:„Au schimbat-o banii. Avea o alură…’

Citește și: Cu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor.Ce impozit îi ia statul

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor:'Un copil de 19 ani, imatur…'


Irinel Columbeanu a fost executat silit

Sursa citată a făcut publică și decizia instanței, aceea de admite cererea.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare’, a fost decizia instanței, conform sursei menționate anterior.


Potrivit sursei citate, încă nu ar fi fost stabilit primul termen și, având în vedere că e vorba despre un contract care nu a fost respectat, reclamanta ar putea câștiga din prima, urmând să-l și execute silit pe datornic.

De ce a fost chemat în fața instanțelor de judecată

Irinel Columbeanu a acceptat să vorbească public despre problemele pe care le are cu legea. Se pare că fostul milionar ar fi fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică, după ce fostul soț al Monicăi Gabor ar fi uitat să plătească facturile.


„Sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut în noaptea de Halloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării peocedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită care a ars din temelii și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice poate genera facturi de curent electric’, a declarat Irinel Columbeanu, pentru playtech.


Ce a făcut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere

Irinel Columbeanu a împlinit recent 65 de ani. După acest eveniment, fostul milionar spune că îl definesc lucrurile simple și că nu suferă deloc în urma pierderilor financiare. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu doar câțiva prieteni.

„Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului. Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton de la Casa Doina’, a spus afaceristul, pentru click.ro.

Sursă foto: Captură video, Facebook