Irinel Columbeanu, detalii neștiute despre relația dintre Antonia și Monica Gabor: „S-au cunoscut la Milano”

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu a dezvăluit o serie de detalii neștiute despre relația dintre Antonia și Monica Gabor! Puțină lume știa că fosta lui soție și cântăreața celebră acum au fost bune prietene. Iri Columbeanu povestește în cel de-al treilea volum scris de el, intitulat „Chintesența”, cum s-au cunoscut Antonia și Monica Gabor la Milano și cum a evoluat prietenia lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, detalii neștiute despre relația dintre Antonia și Monica Gabor. Irinel Columbeanu este autorul unei trilogii spectaculoase despre viața sa. De curând, a lansat și cel de-al treilea volum, intitulat „Chintesența”, în care povestea este centrată în jurul persoanei pe care Irinel Columbeanu o iubește cel mai mult din lumea aceasta și anume Irina, fiica sa. Fostul milionar de la Izvorani a scris, totuși, și câteva povești despre Monica Gabor, iar într-una dintre ele a amintit-o și pe Antonia.

45344534

Irinel Columbeanu, detalii neștiute despre relația dintre Antonia și Monica Gabor

Antonia și Monica Gabor au fost bune prietene, pe vremea când artista nu era cunoscută în România și își dorea să-și facă un nume aici. Fetele s-au cunoscut la Milano, după cum dezvăluie Irinel Columbeanu, însă fostul milionar de la Izvorani n-a mai povestit ce s-a întâmplat cu prietenia fetelor după ce Antonia a ajuns mare cântăreață în țara noastră.

Monica Gabor și celebra artistă Antonia au avut o prietenie strânsă, ba chiar s-ar fi ajutat și pe plan profesional.

Conform mărturisirilor lui Irinel Columbeanu, Antonia i-a făcut și o vizită la Izvorani prietenei sale, Monica, care, de dragul relației lor, plănuia să o ajute să se lanseze pe piața muzicală românească.

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica se cunoscut acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară.

Așa o cunoscu și Ili, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat.”, a scris Irinel Columbeanu, în cel de-al treilea volum din trilogia sa.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a devenit tată a doua oară:„Nu prea mai există timp pentru noi’ / EXCLUSIV

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: ‘E orgoliul meu’

Irinel Columbeanu scrie și despre Anna Lesko în noua sa carte

Subiectul principal al celui de-al treilea volum semnat de Irinel Columbeau este Irina, fiica sa și momentele petrecute împreună. Aici, aflăm detalii mai puțin știute și discuții mai puțin auzite din cadrul familiei celebrului om de afaceri.

„Mă simt destul de emoționat și emoțiile vor mai dura până voi afla părerea cititorilor despre primele volume pe care deja le-am lansat, în același timp ard de nerăbdare să mă apuc de a patra carte, care va avea același personaj principal, Ili Colbeanu, care își va continua aventura la Chișinău, în căutarea dragostei, pe care o caută tot Anna.

Și va fi un roman de dragoste, dar și de aventuri, pentru că la Chișinău va da și peste război și peste multe alte aventuri.

Totul este în capul meu destul de bine stratificat. Ili va da și peste oligarhi de toate națiile și cred că va fi ceva destul de interesant.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton