Irinel Columbeanu a lămurit misterul, după 15 ani: a cumpărat-o sau nu pe Monica de la proxeneți?

.

De când Irinel Columbeanu și-a asumat relația cu Monica, în urmă cu 15 ani, o întrebare a rămas fără răspuns până acum: a cumpărat-o sau nu de la proxeneți, așa cum se bănuia la vremea aceea? Irinel Columbeanu a lămurit acest mister abia acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica avea 18 ani când l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu, un milionar cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Tânăra din Bacău spunea atunci că s-a îndrăgostit la prima vedere de afaceristul din București, deși gura lumii o contrazicea.


Tabloidele scriau că Irinel Columbeanu ar fi cunoscut-o pe Monica Gabor într-un club de noapte din Bacău, aceasta făcând parte dintr-o rețea de prostituție. La un moment dat în spațiul public a apărut și un proxenet pe nume Damaschin care s-a lăudat că a fost ‘tăticul’ soției milionarului de la Snagov.


Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Irinel Columbeanu l-a taxat în termeni duri pe celebrul Damaschin și a negat că și-ar fi cumpărat fosta soție, însă nu în totalitate.

„Nu, nici vorbă’, a fost răspunsul dat de Irinel Columbeanu la întrebarea dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxeneți.

Acesta a continuat să spună că adevărul se va găsi în cartea pe care o scrie despre viața lui, lăsându-l pe prezentator în ceață: „Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut cât și în formă’.


La insistențele lui Mădălin Ionescu, Irinel a vorbit și despre Damaschin, cel care a fost relaționat multă vreme cu trecutul Monicăi Gabor, despre care s-a scris că ar fi fost peștele ei.

„Domnul Damaschin era un pește prost și nu merită atenția’, a fost răspunsul tăios pe care l-a dat Irinel.

„Fenomenul Damaschin s-a extins în mai toate orașele țării și, uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal… Eu aflând despre ce e vorba m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o și, mă rog…’, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit fanatik.ro.


Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa’

Citeste si: Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 14 ani. Seamănă tot mai mult cu mama ei

Citeste si: Irinel
Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: „Povestesc și
despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre’

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

În anul 2006, averea lui Irinel Columbeanu se ridica la suma de 60 de milioane de euro. În anul 2007, averea acestuia s-a ridicat la suma de 150 de milioane de euro, iar în anul 2008, acesta avea 40 de milioane de euro, acela fiind momentul în care averea sa a început să scadă ajungând până la 7 milioane de euro.


În perioada sa de glorie, Columbeanu deținea cel mai nou model de Rolls Ryce Phantonm EWB, care costa în jur de 600.000 de euro, dar și un Bentley a cărui valoare se ridica undeva la 220.000 de euro.


Irinel mai deținea câteva terenuri la Ciolpani și renumitul palat de la Izvorani. Cea care l-a dus la faliment a fost firma de betoane. Acesta s-ar fi împrumutat din bancă și nu a achitat creditul, iar aceasta a pus sechestru pe 56 de terenuri ale sale.

Între timp, Columbeanu a decis ca fiica lui și a Monicăi Columbeanu,
Irinuca, să meargă la mama ei în America, deoarece el nu își mai
permitea să îi achite taxele școlare și nici alte cheltuieli care țin de
întreținerea acesteia.