Irina Tănase, dialog ironic cu mama ei, despre relația cu Liviu Dragnea: „E mai mare decât tata?”

.

Irina Tănase a făcut un videoclip pe Instagram în care a abordat ironic subiectul relației sale cu fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Citește și: Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, înainte să apeleze la chirurgia estetică! Diferența e frapantă

În videoclip, Irina Tănase apare alături de mama ei pe care o întreabă diferite „curiozități’ pe care oamenii le au cu privire la relația dintre tânără și Liviu Dragnea.


Într-un dialog care se vrea a fi amuzant, Irina își întreabă mama dacă Liviu este mai mare decât tatăl ei și dacă a fost șocată când a aflat de relația ei cu politicianul.

Citește și: Mesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?’, o întreabă Irina pe mama sa. Aceasta răspunde: Oh, daaa! Am rămas șocată până în ziua de azi’.

Vezi filmulețul AICI.

Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?’, își întreabă Irina mama, iar aceasta răspunde: Da, ieri!’.


Citește și: Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

Tânăra continuă: „Mami, Liviu este mai mare decât tata?’ „Cu cel puțin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput’, răspunde mama.

Liviu Dragnea are o relație cu Irina, o tânără cu 30 de ani mai mică decât el.

Citește și: Cum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul ei

Fostul șef PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, în luna mai a anului trecut.