Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea? Cu cine a fost surprinsă

.

Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea? E întrebarea ce stăruie pe buzele tuturor, după ce blondina a fost surprinsă în ipostaze controversate, în compania unui bărbat. Este vorba despre un multimilionar străin, cu 23 de ani mai mare decât ea. Iată cum au fost văzuți cei doi! Imaginile care-i pun pe fani pe gânduri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea? Asta se întreabă sute de fani ai blondinei, după ce aceasta a fost surprinsă în compania unui bărbat. Și nu orice fel de bărbat, ci unul celebru în România. Acesta este cu 23 de ani mai mare decât fosta parteneră a fostului lider PSD și e putred de bogat, chiar multimilionar.

Vestea că Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit a zguduit showbiz-ul autohton din „temelii’. Fanii lor au fost șocați la acea vreme, pentru că nu se așteptau deloc la un astfel de deznodământ. De fapt, mulți dintre admiratorii lor și-au imaginat că aceștia vor fi împreună până la adânci bătrâneți, având în vedere că erau într-o relație deja de mulți ani.


Citește și: Ce face Irina Tănase la 3 luni după despărțirea de Liviu Dragnea.A scăpat ca prin urechile acului de amenda Poliției

Citește și: Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.Ce studii are

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai:'Îl dau în judecată de vorbește singur'

Citește și: De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani:'Nu am recuperat nimic din ce am împrumutat'

Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea?


Ei bine, la câteva luni după despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Este vorba despre Roger El Akoury, cunoscut drept un libanez putred de bogat. Acum, toți se întreabă dacă nu cumva acesta e noul ei iubit. Nu se știe însă sigur încă, pentru că blondina nu a oferit nicio declarație în acest sens.

Recent, Irina Tănase a fost surprinsă de paparazi mediaflux.ro în compania lui Roger El Akoury, un multimilionar cu 23 de ani mai mare decât ea. Acesta e supranumit „Regele medicamentelor’ și are 53 de ani. Odată cu apariția imaginilor controversate, în presă s-a speculat faptul că bărbatul ar fi noul iubit al fostei partenere al lui Liviu Dragnea.


Irina Tănase și Roger El Akoury au fost văzuți împreună, în public, acum câteva zile. Atunci, ei au fost văzuți în oraș, în timp ce serveau prânzul într-un restaurant din București. Și nu unul oarecare, ci unul de lux. Conform sursei citate, Irina și-ar fi aranjat părul tot timpul, ar fi stat lipită de el și l-ar fi atins pe picior, cu gesturi tandre.

Cu cine a fost surprinsă blondina

Conform sursei menționate, la masa lor au fost invitați, pentru scurtă vreme, și doi parteneri ai omului de afaceri. Asta ar indica faptul că Irina Tănase ar fi făcut deja cunoștință cucei din cercul de prieteni al lui Roger El Akoury, despre care se zvonește că ar fi actualul ei iubit.


Aceeași sursă mai descrie, în detaliu, și ținutele purtate de Irina Tănase și Roger El Akoury la ieșirea la restaurant. Blondina a optat pentru o rochiță deasupra genunchilor, cu fundiță neagră în talie, iar în picioare a purtat o pereche de încălțări comode, roșii, mai exact niște balerini.

Bărbatul nu a purtat o ținută la fel de colorată. Multimilionarul (în euro) Roger El Akoury a purtat o pereche de pantaloni închiși la culoare, iar în partea de sus a optat pentru piese vestimentare negre. În picioare, acesta a purtat o pereche de încălțări sport, albe.


Cine este Roger El Akoury

Roger El Akoury se numără printre cei mai cunoscuți afaceriști de pe piața medicamentelor. Dovadă stă și porecla de „Regele medicamentelor’ pe care a primit-o de-a lunul anilor. Conform WOWbiz.ro, în prezent, el e cel important acționar al grupului „A&D Pharma. De asemenea, acesta a deținut lanțul farmaceutic „Sensiblu'.


Conform Ziarul Financiar, acum cinci ani, Roger El Akoury a hotărât să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr.Max' și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro. Acum, multimilionarul libanez e și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Acum 16 ani, Roger El Akoury ar fi fost o prezență surprinzătoare în presa mondenă prin relația pe care ar fi avut-o cu Anna Lesko.

Sursă foto: Hepta, Mediaflux, Facebook