Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat, la trei ani de la despărțire: „Se gândesc să mai facă un copil”

.

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat, la trei ani de la despărțire. În anul 2019, cei doi și-au spus adio, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei pe care o au împreună. În luna august, aceștia au mers într-o vacanță în Bahamas, o sursă apropiată susținând că acela ar fi fost momentul care a reaprins flacăra iubirii. Se pare că actorul și fotomodelul din Rusia formează, din nou, un cuplu și se gândesc să devină părinți pentru a doua oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat, la trei ani de la despărțire. Irina Shayk și Bradley Cooper au format un cuplu timp de patru ani. Cei doi au devenit părinți în anul 2017, atunci când fotomodelul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Doi ani mai târziu, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, fiind vorba despre o hotărâre luată de comun acord. La acea vreme, o sursă aporpiată susținea că actorul și modelul rus și-au dat seama că nu sunt compatibili și că nu mai există șanse de reabilitare a relației. În ultima vreme, aceștia au fost surprinși de mai multe ori împreună, iar împăcarea pare să fi avut loc în vara acestui an.


În ultimii ani, s-a tot speculat că cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de iubire. De această dată, lucrurile par destul de serioase, având în vedere că actorul și modelul rus își doresc să mai aibă un copil împreună.

Citește și: Cum a pozat Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper.Top-modelul e mai sexy ca niciodată!


Citește și: Motivul pentru care Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit.Lady Gaga nu are nicio legătură

Citește și: Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere:„Îți mulțumesc că m-ai facut mamă’

Citește și: Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce a pățit Thomas Jay:’S-a gândit el să facă…’

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat, la trei ani de la despărțire

De Ziua Recunoștinței, actorul, modelul și fiica lor au petrecut împreună. O sursă apropiată a susținut că Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat și plănuiesc să devină părinți pentru a doua oară. În cei trei ani de la seprarare, se pare că niciunul nu și-a refăcut viața amoroasă.


„Niciunul dintre ei nu a mai avut vreo relație serioasă și se gândesc să mai facă un copil împreună. Oricum trebuie să aibă de-a face unul cu celălalt întrucât își cresc fetița împreună. Amândoi se gândesc la asta, poate este timpul să se așeze la casa lor’, a spus sursa pentru Page Six.


Cei doi s-au împăcat în vară

Se pare că împăcarea dintre Irina Shayk și Bradley Cooper s-ar fi produs în vara acestui an, atunci când cei doi au mers împreună în vacanță. Aceștia au ales ca destinație Bahamas, iar modelul a postat o fotografie cu celebrul actor, pe rețelele de socializare.

În luna august, o sursă apropiată a cuplului susținea că vacanța în familie ar fi primul pas spre împăcarea celor doi. Până în prezent, niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea.


„A fost o adevărată escapadă în familie și se gândesc să se împace din nou. Ea și-ar dori ca fiica ei să aibă un frate sau o soră’, susținea, în urmă cu câteva luni, o apropiată a cuplului.

Sursa foto: Hepta