După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

.

În seara decernării Premiilor Oscar, poate pentru prima dată în istoria  galei, s-a vorbit mai puțin despre câștigători. Personajele principale au fost Bradley Cooper și Lady Gaga a căror performanță a fost considerată extrem de… intimă. Rezultatul? Irina Shayk, partenera actorului, a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

Până acum, totul a fost la nivel de zvon… Iar zvonurile au fost din plin alimentate, atât de Lady Gaga, care, întâmplător sau nu, s-a despărțit de logodnic, cât și de Bradley Cooper, care de câte ori a performat alături de artistă a făcut toată suflarea feminină a planetei să suspine… Cei doi artiști au jucat împreună în filmul A Star is Born, producție datorită căreia Lady Gaga a devenit primul artist din lume care a luat în același an BAFTA, Grammy, Globul de Aur și Oscarul. În momentul în care filmul a fost lansat, toată lumea a fost convinsă că între Bradley și Lady Gaga există atâta chimie, încât e imposibil ca povestea de dragoste din A Star Is Born să nu migreze și în viața reală.


Fanii de pe rețelele de socializare aproape s-au isterizat, susținând sus și tare că Lady Gaga și Bradley Cooper sunt cel mai reușit cuplu din showbiz. Atunci, nimeni nu s-a gândit la partenera de viață a lui Bradley Cooper, superbul model Irina Shayk, care i-a dăruit actorului o fetiță, acum în vârstă de aproape doi ani. Nimeni nu s-a întrebat prin ce trecea aceasta, fiind obligată să vadă comentariile celor care deja îi tratau pe Bradley și pe Lady Gaga ca pe un cuplu.

„Nu înseamnă că nu-i place de Gaga sau că este geloasă pe ea'


Totul s-a încheiat, se pare, în seara Premiilor Oscar, unde Irina a stat între Bradley și Lady Gaga… Din păcate, nu a putut să-și însoțească iubitul și pe scenă, acolo unde el și Lady Gaga au interpretat împreună piesa Shallow, pentru care artista a luat Premiul Oscar. Irina a fost obligată să vadă, din rândul întâi, magia care se petrece de fiecare dată când Lady Gaga și Bradley Cooper stau unul lângă altul. Chiar dacă a păstrat aparențele, iar ea și Lady Gaga chiar s-au îmbrățișat și au fost foarte amabile una cu cealaltă, este evident că Irina a cedat nervos.


Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, imediat după seara Oscarurilor, modelul i-a dat unfollow lui Lady Gaga în social media, dovadă că Irina a cedat nervos. „Poveștile cum că Irina s-a săturat de Gaga au o urmă de adevăr în ele – asta nu înseamnă că nu-i place de Gaga sau că este geloasă pe ea, dar e sătulă de poveștile pe care le aude permanent despre relația apropiată pe care aceasta o are cu Bradley', a spus un apropiat de-al modelului. Într-adevăr, poate nimeni nu deține adevărul absolut, însă cu siguranță nimeni nu și-ar dori să fie în locul Irinei Shayk în aceste momente…


Foto: Hepta