Irina Rimes își dorește să devină mamă și să se căsătorească: „Sunt pregătită. „Mă gândesc că un copil..”

.

Irina Rimes își dorește să devină mamă și să se căsătorească. Artista și iubitul ei francez, David Goldcher, formează un cuplu de aproximativ doi ani și locuiesc împreună. Recent, jurata de la „Vocea României' a susținut că este pregătită să ducă relația mai departe și să-și întemeieze o familie, având în vedere că relația dintre ea și artistul francez este cât se poate de consolidată. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Irina Rimes și David Goldcher a început în urmă cu doi, în Franța. La acea vreme, artista din Republica Moldova lucra la următoarele lansări, iar, în timpul călătoriei, l-a întâlnit pe actualul său partener. În mai multe rânduri, cântăreața a susținut că-și dorește ca relația să evolueze într-un mod natural, de aceea a evitat să facă planuri mari de viitor. Aceasta s-a aratat destul de reticentă cu privire la ideea căsătoriei, mărturisind că a suferit multe decepții în dragoste.


Irina Rimes își dorește să devină mamă și să se căsătorească. Dacă până acum artista nu-și făcea planuri de nuntă, se pare că aceasta a început să se arate tot mai deschisă cu privire la oficializarea relației. Cu toate acestea, jurata de la „Vocea României’ a subliniat că evenimentul ar avea loc într-un cadru restrans și în mare secret.


Citește și: Cum este trecută Irina Rimes în buletin. Numele ei real:’În momentul în care am ieșit în lume…’

Citește și: De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători:„Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani. Ce mesaj de dragoste i-a trimis de ziua lui:'Cu tine vreau să trăiesc, ești…'

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil:'Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene'


Irina Rimes își dorește să devină mamă și să se căsătorească

Într-un interviu televizat, artista a susținut că este pregătită să facă pasul cel mare cu iubitul ei, David Goldcher. Potrivit acesteia, discuțiile despre căsătorie și copil au existat în relația lor, însă nu vor să planifice aceste momente. Mai mult, Irina Rimes a dezvăluit și câteva detalii despre modul în care și-ar îndeplini rolul de mamă, susținand că își va purta copilul peste tot cu ea.  

„Am încercat să îmi fac planuri de genul și am zis că trebuie să vină de la sine, sunt lucruri care nu trebuie plănuite. Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta. Oricum nu am incotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa.


Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio’, a spus Irina Rimes în emisiunea de la PRO TV.


„Sper să nu fie artist’

Dacă ar avea un copil, Irina Rimes a susținut că nu l-ar încuraja să devină artist, având în vedere sacrificiile pe care le presupune această profesie. Aceasta a adus în discuție câteva dintre dezvantajele vieții de artist, mărturisind că trăiește dintr-o „viață în alta’ și a uitat ce este fericirea.

„Sper să nu fie artist, nu e o viață ușoară. Trăiești dintr-o viață în alta și nu mai știm ce e fericirea. Lasă-l să fie om normal la cap, să fie doctor sau arhitect, ce vrea el, numai artist nu’, a concluzionat cântăreața.

Sursa foto: Facebook