Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. Gheorghe Turda: „Arată foarte bine, deși...”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. În urmă cu o lună și jumătate, Irina Loghin a suferit o operație de hernie de disc. Cântăreața de muzică populară spune că evenimentul a fost complet neprevăzut, însă asta nu a împedicat-o să ia parte la botezul nepoatei sale, Ana Alexandra. Se pare că Irina Loghin a revenit deja pe scenă, alături de Gheorghe Turda și Daniela Condurache. Iată cum se simte acum artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. Irina Loghin a fost supusă unei operații de hernie de disc în urmă cu mai bine de o lună. Cântăreața de muzică populară a fost surprinsă să afle diagnosticul medicilor, mai ales că toată viața a fost o fire sportivă. Cu doar câteva zile după intervenția chirurgicală, Irina Loghin a participat la botezul nepoatei sale, Ana Alexandra, și chiar a susținut un scurt program artistic.

lo9lo9

La o lună și jumătate de la intervenția chirurgicală, Irina Loghin a revenit pe scenă, alături de Gheorghe Turda și Daniela Condurache. Cei trei intepreți de muzică populară au participat la filmările emisiunii „Tezaur folcloric', de la TVR, iar imaginile vor fi difuzate în perioada Paștelui. Potrivit lui Ghoerghe Turda, starea de sănătate a Irinei Loghin s-a îmbunătățit considerabil.

Citește și: La 83 de ani, Irina Loghin și-a riscat sănătatea pentru botezul nepoatei sale: „Erau doar două zile după operație, dar…”

Citește și: Irina Loghin a suferit o operație de hernie de disc înainte de botezul nepoatei sale: „Bucuria a fost atât de mare că am uitat de toate durerile”

Citește și: Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!'

Citește și: Cine este Nina Hariton de la Chefi la cuțite. E prima femeie care a luat 3 cuțite de aur

Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc

Irina Loghin a revenit în atenția publicului, la numai o lună și jumătate de când s-a operat la coloană. Artista a participat la filmările emisiunii „Tezaur folcloric', alături de Daniela Condurache și Gheorghe Turda, însă vizita acesteia a fost scurtă, având în vedere că încă se află în recuperare medicală.

„Am filmat, aseară, cu Daniela Condurache, dar și cu Irina Loghin, prietena mea, pentru emisiunea „Tezaur folcloric', care se va difuza, de Paște, la TVR. După operația pe care a suferit-o la coloană, cred că aceasta a fost prima ei cântare. A mai fost la botezul nepoatei, însă, atunci, nu prea a cântat, căci nu se simțea foarte bine. Mă invitase și pe mine la botez, dar nu am ajuns pentru că nu eram în țară.

Irina este bine acum, am vorbit cu ea, dar n-a stat mult la filmări, a cântat două piese și a plecat. Este în putere și arată foarte bine, deși are niște anișori. Eu am cunoscut-o pe Irina Loghin de când era foarte tânără, am fost cu ea și în multe turnee, în America și în Canada, inclusiv în perioada 1988-1989. Irina este tare simpatică și plină de umor, știe foarte multe bancuri, cu popi, cu ardeleni, cu olteni', a spus Gheorghe Turda, potrivit playtech.ro.

Irina Loghin l-a făcut pe Gheorghe Turda să plângă

De-a lungul anilor, Irina Loghin și Gheorghe Turda au avut mai multe colabărări muzicale. În urmă cu 21 de ani, cei doi artiști au filmat împreună și în videoclipul piesei de succes „Împodobește, mamă, bradul!'.

„M-a făcut să și plâng acel moment. La filmări, m-au pus în fața faptului împlinit, căci nu știam colindul. M-a impresionat, a plâns și Irina. Videoclipul s-a filmat într-o casă dintr-un cartier din Capitală. Nu a fost regie, eu și Irina am plâns amândoi pe bune, eram tare emoționați. Suntem artiști sensibili. Eu sunt de părere că bărbatul care nu știe să plângă ăla nu e artist, nu e sensibil', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton