Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani: "Mi-am dorit atât de mult!" Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

.

Irina Loghin este în culmea fericiririi după ce a devenit bunică pentru prima oară, la 83 de ani. Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică, micuța venind pe lume cu trei luni în urmă. Iată ce dezvăluie marea artistă despre rolul pe care acum îl trăiește în premieră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Irina Loghin va petrece, anul acesta, pentru prima oară, Anul Nou alături de nepoțica ei, deoarece, în luna septembrie a acestui an, marea artistă a devenit, în sfârșit, bunică, una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți pentru prima dată anul acesta. Și nu oricum, ci părinți de fată, așa cum și-au dorit de mult, pentru că micuța lor a fost un copil îndelung așteptat. Și iată că minunea s-a întâmplat, Irinuca Loghin a devenit mamă la vârsta de 43 de ani. Cea care a dat vestea în premieră a fost chiar fericita bunică.


Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, la 83 de ani

Cel mai mare vis al Irinei Loghin a fost să aibă nepoți, și iată că, de trei luni, i s-a îndeplinit. Artista mărturisește că și-a dorit enorm și că viața ei s-a schimbat total odată cu apariția micuței Ana. Fericit bunică nu locuiește alături de fiica ei, însă își vizitează zilnic nepoțica.


Citește și: Cum a fost cucerită Irina Loghin de soțul ei. A împlinit 81 de ani și 45 de căsătorie: ‘Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, l-am urcat pe o lădiță’

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!

Citește și:Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:Mă las de muzică dacă are nevoie de mine


„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți! Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică’, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru Unica.ro.


Ce sfaturi i-a dat artista fiicei sale

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară la 83 de ani, însă își amintește foarte bine momentele pe care le-a experimentat când a devenit, la rândul ei, mamă. Artista are doi copii, Irinuca și Ciprian, proveniți din căsnicia cu Ciprian Cernea, cu care este căsătorită de 47 de ani. Drept urmare, artista este nu doar o bunică pricepută, ci și extrem de implicată atunci când vine vorba despre nepoțica ei, așadar nu ezită să-i dea sfaturi fiicei sale.


„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc.

Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață’, a mai spus Irina Loghin pentru sursa citată.