Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express? Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4

.

După ce producătorii de la Antena 1 au anunțat începerea filmărilor pe Drumul Împăraților, s-a aflat cine ar fi noul prezentator Asia Express, sezonul 4. Gina Pistol ar putea fi înlocuită de Irina Fodor la Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Potrivit celor mai recente informații din presa autohtonă, s-ar fi aflat cine este noul prezentator Asia Express. Emisiunea este iubită de foarte mulți români, motiv pentru care, odată cu începerea vaccinării împotriva COVID-19 și cu relaxarea aferentă a restricțiilor, conducerea trustului a anunțat faptul că un nou sezon va debuta pe micile ecrane, în toamnă. Irina Fodor ar fi noua prezentatoare de la Asia Express, în locul Ginei Pistol.


După marile succese înregistrate de cele trei sezoane Asia Express și după ce planurile producătorilor au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, se pare că sezonul cu numărul 4 al emisiunii de la Antena 1, intitulat „Drumul Împăraților’ este gata de filmare. Dar, dat fiind faptul că Gina Pistol este proaspătă mămică, cine va fi noul prezentator Asia Express? În presa din România au apărut deja speculații că Irina Fodor ar fi noua prezentatoare de la Asia Express, sezonul 4.


Citește și: Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Alexandra Ungureanu, concurentă la Asia Express. Cu cine va face echipă

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: „E greu pentru că faci greșeli’/ EXCLUSIV

Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express?

Potrivit jurnaliștilor de la FANATIK, Antena 1 ar fi semnat deja cu cea care o va înlocui pe Gina Pistol. Vedeta extrem de sexy cunoaște bine formatul emisiunii pentru că, surpriză! Un membru din familia sa a participat la Asia Express!



Ei bine, este vorba despre alte două vedete, colege cu Gina Pistol în trustul Intact! În timp ce Răzvan Fodor a fost concurent pe „Drumul Comorilor’ alături de Sorin Bontea, cei doi aducând acasă marele premiu al emisiunii, se pare că soția sa, Irina Fodor, îi va conduce pe concurenți pe „Drumul Împăraților’, fiind noul prezentator Asia Express.

Da! Se pare că Irina Fodor ar fi noul prezentator Asia Express, cea căreia Gina Pistol i-a predat ștafeta și în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Totuși, rămâne de văzut dacă membrii trustului vor confirma prezența Irinei la cârma emisiunii celebre.

FOTO: Facebook