Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion: „Data viitoare când auziți un bebeluș că urlă...”

.

Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion. Pe rețelele de socializare, s-a viralizat un videoclip în care se aude un bebeluș plângând în avion. În scurt timp, internauții au început să lase comentarii, susținând că este o situație neplăcută pentru pasageri. Indignată, vloggerița Irina Deaconescu le-a transmis un mesaj tranșant celor care critică părinții care călătoresc cu bebelușii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În vârstă de 24 de ani, tânăra este mama a două fetițe: Victoria și Venus. În luna martie, aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil. Aceasta a susținut că și-a dorit dintotdeauna să fie o mămică tânără, în ciuda provocărilor care vin la pachet cu rolul de părinte. Văzând comentariile răutăcioase adresate părinților care merg cu avionul însoțiți de copii, Irina Deaconescu a răbufnit pe rețelele de socializare. Aceasta a susținut că niciunui părinte nu îi este ușor să gestioneze momentul în care bebelușii încep să plângă, cu atât mai mult cu cât toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Aceasta a făcut apel la empatie și le-a oferit un sfat celor care sunt deranjați de această situație.


Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion. Vloggerița s-a arătat indignată de comentariile internauților. De această dată, logodnica lui Cristi Manea nu a putut sta indiferentă. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irina Deaconescu, înainte să nască:„Sunt în stare legumă’


Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Oana Leonte, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Liviu Dragnea. Are 25 de ani

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Emily Burghelea a numit-o „falsă și duplicitară’: „Pentru mine…'

Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion


Irina Deaconescu a explicat că momentul când copilul începe să plângă în avion este unul stânjenitor și pentru părinți. Preocupați de starea celor mici, părinții trebuie să se confrunte și cu privirile celor deranjati de țipele acestora.

„M-am enervat puțin pe TikTok azi. @ciobanoo a postat un clip în care se aud urlete puternice de bebeluș în avion. Nici mie nu îmi place când plâng copii în avion, mai ales ai mei. Pe lângă faptul că îți pare rău de copilul tău, pentru că e speriat și nu înțelege ce se întâmplă cu el, mai ai și toți ochii ațintiți pe tine și te simți mega stânjenit.


(…) În cele mai multe cazuri nu ai ce să-i faci.(…) Problema mea nu e cu ce a postat @ciobanoo, că înțeleg gluma, dar comentariile …’, a explicat Irina Deaconescu, pe InstaStory, potrivit WOWbiz.ro.


„E nevoie de puțină empatie’

Vloggerița a susținut că un astfel de moment nu poate fi evitat, de aceea este nevoie de înțelegerea celor din jur. Totodată, aceasta a ținut să le ofere și un sfat acelora care au susținut că plânsetele copiilor le provoacă un disconfort.

„E nevoie de puțină empatie pentru oamenii din jur și mai ales pentru niște copii/bebeluși care nu își pot controla emoțiile. Mă repet: nimănui nu-i place să audă urlete, dar vă spun eu în calitate de părinte că n-ai ce-i face dacă vrea să urle.


Data viitoate când auziți un copil/bebeluș că urlă isteric puteți să întrebați părintele dacă are nevoie de ajutor și dacă nu are, întoarce privirea, pune căștile în urechi și gura’, a încheiat vloggerița.

Sursa foto: Facebook