Irina Deaconescu își operează sânii, după ce a devenit mamă a doua oară: „Vor avea loc niște schimbări”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Deaconescu își operează sânii, după ce a devenit mamă a doua oară. Pe rețelele de socializare, Irina Deaconescu și-a anunțat urmăritorii că urmează să-și facă o operație la nivelul bustului. După nașterea celor două fetițe, creatoarea de conținut spune că este nemulțumită de aspectul sânilor ei, așa că un medic estetician o va ajuta să scape de acest complex. Intervenția chirurgicală va avea loc zilele următoare, după cum a susținut soția fotbalistului Cristi Manea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Deaconescu își operează sânii, după ce a devenit mamă a doua oară. Ultima perioadă a fost una a schimbărilor pentru Irina Deaconescu. În luna octombrie, creatoarea de conținut s-a căsătorit în secret cu tatăl fiicelor ei și a făcut anunțul într-un mod inedit. La aniversarea lui Venus, fiica cea mică a cuplului, a fost proiectat un videoclip în care cei doi părinți spuneau „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Invitații au fost complet luați prin surprindere, iar Camelia, mama creatoarei de conținut, a izbucnit în lacrimi când a aflat despre oficializarea relației celor doi. Acum, Irina Deaconescu a decis să facă o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic, motiv pentru care va ajunge în scurt timp pe mâinile unui medic estetician.

ir9ir9

În următoarele zile, Irina Deaconescu va trece printr-o operație la nivelul sânilor și a făcut primele declarații despre această decizie. Creatoarea de conținut le-a cerut urmăritorilor ei să nu o asalteze cu critici și păreri, așa cum s-a mai întâmplat de-a lungul timpului.

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret. În ce mod inedit au făcut anunțul

Citește și: Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion: „Data viitoare când auziți un bebeluș că urlă…'

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…'. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă'

Irina Deaconescu își operează sânii, după ce a devenit mamă a doua oară

Zilele următoare, Irina Deaconescu va merge la București, acolo unde are programată o întâlnire cu un medic estetician. Creatoarea de conținut a decis să-și facă o operație la nivelul sânilor, mârturisind că este nemulțumită de aspectul acestora după cele două nașteri. Soția lui Cristi Manea nu a oferit prea multe detalii despre intervenția propriu-zisă, însă a sugerat că ar fi vorba despre un lifting mamar.

„Poimâine voi merge în București și știu că nu am apucat să vorbesc cu voi despre asta, doar că n-am știut cum să abordez neapărat situația. Vor avea loc niște schimbări în zona asta (n. red. zona sânilor), dar nu vreau să aud păreri de genul 'n-ai nevoi', 'nu-ți trebuie'. Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. 'Fetele' mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus', a transmis Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram.

Irina Deaconescu s-a măritat cu Cristi Manea

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Irina Deaconescu și Cristi Manea au devenit soț și soție. Cei doi și-au oficializat relația în secret și au făcut anunțul privind cununia civilă la petrecerea aniversară a fiicei lor. Invitată la eveniment, Vlăduța Lupău a filmat momentul și a postat videoclipul pe rețelele de socializare. Cei prezenți au rămas fără cuvinte, iar mama creatoarei de conținut a fost copleșită de emoții.

Povestea de dragoste dintre cei doi soți a început în urmă cu câțiva ani buni. Aceștia au împreună două fiice, pe nume Victoria și Venus, și le surâde ideea de a mai avea și al treilea copil.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton