Irina Columbeanu împlinește azi 14 ani. Ce mesaj i-a transmis mama ei, Monica Gabor

 Laciu Andreea
.

Irina Columbeanu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 14 ani. Trăiește o viață la care mulți adolescenți doar visează. Se află alături de mama ei în Statele Unite ale Americii, alături de afaceristul Mr. Pink și de fiul lui, Anthony.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi părinți ai fetei s-au luptat ani de zile pentru custodia ei. Irinel Columbeanu a refuzat cu îndârjire să o lase pe Irinuca alături de Monica, după divorțul răsunător. Însă, viața i-a învățat pe aceștia niște lecții importante, așa că au căzut la pace după câțiva ani. Mai mult decât atât, acum fetița trăiește cu mama ei.

Înainte să plece din țară, Irina era elevă la Liceul Francez Anne de Noailles din București, unde taxa anuală e undeva în jur de 7.000 de euro. ‘Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual’, a declarat Irinel Columbeanu.

Irina-Columbeanu-si-Monica-Gabor-1Irina-Columbeanu-si-Monica-Gabor-1

Cu ce se ocupă acum Irina Columbeanu

Irina Columbeanu, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, era o prezență extrem de activă pe rețelele sociale și făcuse o adevărată pasiune pentru vlogging. Fetița făcea videoclipuri alături de prietenele ei, dar și alături de părinți, atunci când avea ocazia. Irina devenise un adevărat influencer și chiar organiza giveaway-uri pentru fanii ei.

A urmat însă o perioadă de liniște totală, atât din partea ei, cât și a mamei. Cu toate că fanii au încercat să afle ce se întâmplă cu ea, nu au primit un răspuns clar. Este foarte posibil ca Monica să aibă un cuvânt de spus în această decizie, preferând ca fetița ei că nu cunoască faima la nivelul la care a cunoscut-o ea.

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr.Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: 'Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând'

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Jador și Simona Hapciuc de la Survivor formează un cuplu?Dezvăluiri neașteptate

Monica Gabor, mesaj pentru Irinuca de ziua ei

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ținut să posteze astăzi o fotografie cu fiica ei, pe Instragram. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant.

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea care m-a cuprins când te-am născut, în urmă cu 14 ani, încă este aici cu mine. Cu fiecare aniversare care trece, mă uimești tot mai mult. Ai devenit o persoană inteligentă, amuzantă și empatică, ce are atât de multe lucruri frumoase care o așteaptă în această viață. Sunt nerăbdătoare să văd ce urmează pentru tine. Să ai o zi minunată și fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească!”, a scris Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor

În prezent, Irinuca locuiește în SUA, alături de Monica, Mr. Pink și fiul afaceristului de origine chineză. Fetița a fost trimisă acolo chiar de către tatăl ei. În trecut însă, fostul milionar refuzase cu desăvârșire să o lase să crească în altă parte. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie atunci?

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe’, afirma Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu apărut abia recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton